Uudised Hooaja esimene kodumäng U-16 poistel lõppes kaotusega FC Flora vastu

Hooaja esimene kodumäng U-16 poistel lõppes kaotusega FC Flora vastu


Kuigi enne mängu sai räägitud, et kiiret väravat ei tohi vastasele lubada, õnnestus vastasel see juba 2. mänguminutil. Olime liialt passiivsed ja viisime oma liinid lubamatult kõrgele. Vastane oma hea kiirusega kasutas meie eksimused karmilt ära. 6.mänguminutiks oli seis 0-3, peale seda said poisid veidi pinget maha ja paaril korral oli näha head kombineerimist. Kuna elasime veidi sisse, siis õnnestus mõne sööduga pall toimetada Semjonile, kes kaugelt löögi teele saatis. Pall lendas ristnurka ja 1-3 seisuks, millest poisid said usku juurde.
Saime korraks seisu pidama, kuid Flora domineeris täielikult ja korduvalt oli ülesannete kõrgusel meie väravavaht Joosep.
Poolajaks said vastased siiski paar väravat juurde ning realiseerisid ühe penalti.

Teist poolaega alsutasime paremini ning mänguisu oli kasvanud. Tõrjusime rünnakuid, kuid endil võimalusi ei tekkinud. Mängulõpuks siiski kinkisime neile kolm väravat veel.
Kokkuvõtvalt võib öelda, et lõikasime näppu mängu algusega, kui liialt kõrgele oma liinid viisime ja vastane osavalt selle ära kasutas. Jäime hätta florakate kiiruse ja 1vs1/2vs2 olukordadega, kus liialt tahtsime palli kätte saada. Samuti lendasime olukordadesse ja lasime ennast haneks tõmmata. Teine poolaeg seevastu muutus võitluslikumaks ning poisid mängisid veidi targemalt, kuid paar rumalat väravat siiski lasime. Kiitust väärib Kuusalu auvärav, mis oli Semjoni suurepärane individuaalne sooritus.

Seotud uudised