Uudised U8 grupp osales Saku Spring Cupil

U8 grupp osales Saku Spring Cupil

U8 grupp läks oma esimest võistluskogemust hankima Saku Spring Cupile.
Meie alagrupi esimene mäng algas 10:30, kus astusime vastu JK Volta’le. Turniiri esimeses mängus olid lapsed mõtetega veidi mujal, mis tagas meile esimese poolaja kaotuse.
Teisel poolajal olime mängu rohkem sisse elanud, ning mäng lõppes 4:4 viigiga.
Teine mäng toimus JK Tallinna Kalev 2’ga. Mäng oli kuni lõpuni väga tasavägine ja vastased osavad, kuid suutsime mängust väljuda 4:3 võiduga.
Kolmas mäng läksime vastamisi Harju JK Jüri 2’ga. Selleks mänguks oli lastele meelde tulnud olukorrad, mida trennis varasemalt harjutanud olime.
Mängus sai näha meie poolt nii uskumatuid väravalööke, kui ka veidi triblamis oskust.
Enda alagrupi viimases mängus astusime silmitsi Pärnu JK Vaprus 3’ga. Neljandas mängus olid lapsed nii tublid, et treeneril jäi kõrvalt peaaegu ainult vahetuste tegemine läbi viia.
Selles mängus sai mõni laps isegi mitu väravat kirja, ning lõpuks mänguseisu enam ei teadnudki.  Ka selles mängus saime suurte väravate vahedega võidu kirja.
Olime igas mängus väga tublid väravate löömistes. Kokkuvõttes läks meie esimene turniir väga-väga hästi ja edukalt. Treener pidi kõrvalt vähe juhendama, sest mängijatel oli ilusti meeles trennis varasemalt õpitu. Kohti ei selgitatud, ning medalid said kõik mängijad.
Suured tänud korraldajatele!

Seotud uudised