Uudised Kuusalu Kalevi tüdrukud alustasid liigahooaega võiduga

Kuusalu Kalevi tüdrukud alustasid liigahooaega võiduga

Klubi U15 tüdrukute võistkonna avamäng toimus neljapäeval Keilas kohaliku Keila JK vastu. Vastased olid meist vähem kogenumad ja see aitas meil survet peale panna. Palli võitsime pressi tehes, milles eriti tublid olid Maria, Laura ja Melani ning duellides küll kergesti, aga lahendused palliga mängides jätsid soovida. Tempot ei osanud kiireks ajada, eks oma põhjus on ka selles, et me oleme vaid paar nädalat väljas treeninud ja sedagi künklikul Lauritsaplatsil ning raske oli seetõttu harjuda kunstmurul söötmisega.

Tasapisi muutusid meie rünnakud ohtlikumaks, aga löögile minnes otsustasime kõvasti lüüa väravavahi pihta, selmet pall nurka veeretada. Samuti olime liiga isekad – saime ääreläbimurretelt pidevalt läbi ja keskel oli vaba mängija ootel, kellele sööta, aga järjepidevalt läksime terava nurga alt lootusetule löögile. Avapoolaja seis pidanuks olema 5-0 nende võimaluste poolest, aga ära lõime vaid ühe, kui 12. minutil Viki sööt vabastas Annabeli, kes palli rahulikult nurka suunas.

Võistkond Keilas

Võistkond Keilas

Teisel poolajal oli Keila paremini organiseerinud end ning sai aina enam mängu meie väljakupoolele. Me paistsime natuke väsinud välja ja kõik ründavad mängijad ei suutnud piisavalt pressi teha pallile. Olime esimesel poolajal kaotanud vigastuse tõttu Melani, ja seetõttu oli vahetusest puhanuid mängijaid sisse tuua vähem, kuigi Rosiine teisel poolajal tuli väga tublilt ründajaid asendama. Nüüd sai meie kaitseliin särada ning oldi ülesannete kõrgusel. Mängiti küll väga kõrge suluseisuliiniga, aga kui pikk pall tuli üle liini, siis jõudsime pallini alati enne ning duellid võitsime samuti enamasti ning alati oli äärekaitsjatel julgestus Anna-Liisalt olemas, ja Liisbel ning Lotte julgestasid jälle teda vajadusel vastu. Ja Kärt oli väravas valvel pikkade pallide äranoppimisel, enne kui olukorrad ohtlikuks läksid.

Mängupinge tapsime ära 44. minutil kui Viki röövis keskväljal palli vastaselt ja kõmmutas kauglöögi väravasse. Pärast seda andsid vastased pisut alla ja saime uuesti oma mängu peale suruda. Hooti oli meie mäng ilus ja mängisime kannatlikult ilusate söötudega pikki rünnakuid, eriti paistsid targa söödumänguga silma Caroly, Anette, Anna-Liisa ja Lotte, kes pigem üritasid võistkonna hüvanguks mängida, mitte ise poolt võistkonda ette võtta. Samas hooti toimus soolotsemine ja liigselt keerukatelt positsioonidelt löögileminek, mida ei olnud ilus vaadata. Mängu lõpu eel vormistasime veel kolmanda värava kui Anna-Liisa andis söödu keskele Vikile, kes tugeva löögiga seisuks 3-0 tegi.

Avamänguks polnud paha tulemus, aga peame mängu veel tublisti kiiremaks ja võistkondlikumaks saama.

Mängu protokoll

Seotud uudised