Uudised U14 poisid osalesid sisehooajal Pühapäevaliigas

U14 poisid osalesid sisehooajal Pühapäevaliigas

U14 grupp, 2005-2006 sünniaastaga poisid on nautinud talvepuhkust ja osalenud neljal siseturniiril.

Kuusalu Kalevi U14 poisid osalesid sellel talv-kevad perioodil Nõmme Kalju Pühapäevaliigas. Turniiri formaat nägi ette 4 osavõistlust, kus kõik mängivad kõigiga ühes alagrupis läbi. Autasustati iga turniiri parimat ning turniiri üldvõitja sai lisaks suure karika.

Kuusalu Kalevi U14 võistkond

Esimene turniir toimus 2. detsembril. Treener kutsus mängule 11 poissi, kes kõik ka rohkemal või vähemal määral mänguaega said. Jäime sel etapil tabelis jagama Nõmme Kaljuga teist – kolmandat kohta ning väravatevahega jäime kahjuks kolmandaks. Võit läks Tallinna Legioni poistele. Neljandaks tuli Levadia. Eriauhindadest saime parima väravavahi tiitli Rennole.

Teine etapp toimus 6. jaanuaril, kuhu seekord oli tulnud kohale 12 poissi. Mänguaega jagas treener taaskord proportsioonis kogemustega. Turniirilt saime teise koha, taaskord võitis Legion Tallinnast. Eriauhindadest määrati seekord Martenile turniiri parima mängija tiitel.

Kolmandal etapil 3. veebruaril kaasasime võistkonda ka ühe vanema grupi poisi, lisaks 9 oma grupi poisile. Turniir läks edukalt ning tänu Raasiku poiste abile (nad alistasid viimases mängus Legioni) tulime esmakordselt etapi võitjaks. Senine võitja Legion jäi teiseks, erakorraliselt osalenud Loo poisid kolmandaks. Taaskord jagatud eriauhindadest sai väärilise töö eest parima väravavahi tiitli omale Arman.

Neljas ja viimane etapp leidis aset nagu kõik eelmisedki Õismäel 3. märtsil. Treener kutsus kohale 10 kõige enama kogemusega trennilist ning kuigi päeva esimeses kohtumises saime kohe kaotuse suutsime ennast kiirelt koguda ning ülejäänud mängudes väga head minekut näidata. Tasuks taas etapi võit, Legion taaskord teine ning Nõmme Kalju kolmas. Eriauhindadest saime suurima väravalööja tiitli Martenile.

Kõik neli etappi andsid poistele hulganisti kogemusi. Turniiride vältel saadi selgemaks ja mõisteti üha enam tarka kaitsemängu kooskõlas kontrarünnakute lahendamisega. Poisid kogesid ka kuidas kontrollida emotsioone kaotuste ja võitude puhul ning rasketel hetkedel kaaslase toetamist. Kuigi turniirilt üldvõitu ei saadud, siis võib rahule jääda ka ning panna poistele üldhindeks koolipoisi nelja.

Peagi on algamas ka poiste liigahooaeg, mis tähendab, et siseturniiridel enam osalemist ei planeerita. Otsitakse pigem lahendusi sõprusmängude ja turniiride näol juba välitingimustes, kuna esmakordselt sel aastal tuleb tõtt vaadata 11 vs 11 mänguga ning suurte väravaraamidega. Saab olema huvitav ja kogemusterikas hooaeg!

Seotud uudised

Lastegrupi mänguvormLastegrupi mänguvorm

Koostöös õmblusettevõttega Rutiks OÜ valmib lastegrupi mänguvorm. Vorm koosneb bordoopunasest kollaste külgedega särgist ja mustadest pükstest. Vormi hind jääb alla 20€. Vorm ei sisalda jalgpallisokke, mis tuleb endal hankida –