Uudised 2007-08 grupp käis võistluskogemusi hankimas

2007-08 grupp käis võistluskogemusi hankimas

Reval Cup

17. märtsil toimus Sõle jalgpallihallis turniir Reval Cup meie 2007-2008 grupil. Osaleti vanemate ehk 2007 sündinute vanuseklassis, kus kehtis mängus suluseis ja mängiti esmakordselt 9 vs 9. Kaasasolevatest mängijatest moodustasid suure osa just noorema sünniaasta lapsed. Üldiselt tundus, et võistkond oli suhteliselt võrdne teiste tiimidega, vaid MRJK-le jäime kindlalt alla.

Mängisime neli mängu, vastasteks olid Rakvere JK Tarvas, FC Santos Tartu, MRJK I ja MRJK II.

Esimene mäng oli väga tasavägine kohtumine Rakvere JK Tarvaga, kohe mängu alguses saime Hendriku abil 1:0 juhtima, kuid vastased karistasid meie eksimused kaitses ning viigistasid seisu. Mängu teises pooles õnnestus nende ründajal nurgalöök peaga väravasse suunata ja lõppskooriks jäi 1:2 meie poolt vaadatuna.

Teises mängus olime vastamisi MRJK I-ga, kelle kontrollimisega olime kohati päris hädas. Lasime liiga lihtsalt keskväljal sööta ja mõned mängijad unustasid oma positsioonid, mille tagajärel tekkis kaitses auk, kust vastased ei jätnud karistamata. Mäng lõppes 4:0 kaotusega.

Kolmas mäng toimus MRJK II-ga, kes valmistas meie mängijatele kõige suuremat peavalu. Alguses saime oma ülesannetega hästi hakkama ja ohustasime vastaste väravat. Ühe õnnestunud rünnakuga sai Hugo jala valgeks ja viigistas mänguseisu 1:1-le. Kahjuks peale seda meie mäng lagunes, keskväljal jäeti mängijad vabaks ja kohati oli tunne, et meie värav sattus justkui vastaste turmtule alla. Mängu lõpuks kahjuks 7:1 kaotus.

Viimases mängus FC Santos Tartuga saime jällegi üsna võrdset mängu nautida. Mõlemad võistkonnad said hakkama loogiliste ja ohtlikke rünnakutega. Värava sai meie poolt kirja Kauren, lõppskooriks jäi 2:1 vastastele.

Võistkond turniiril

Võistkond turniiril

Sellel turniiril said oma esimesed mängukogemused mitmed meie mängijad nagu Kenert-Markus, Mikk, Reno ja Uku Pärt.
Turniiril osalesid: Gerry-Gerte Lees, Hendrik Madisson, Holger Tõnn Lõhmus, Hugo Saul, Kaspar Klemmer, Kauren Kiik, Kenert-Markus Kekki, Leonard Artur Vatunen, Markus Koemets, Mattias Mänd, Mikk Teinlum, Norman Nikkarinen, Reno Lepasepp, Sebastian Palu, Uku Pärt Lepik.

Sõpusmäng Anija Unitediga

Sõpruskohtumine Anija Unitediga toimus 22.03 Kehra spordihoones, mängisime väikesel väljakul 4+1 formaadis. Kokku tehti kolm 12 minutilist poolaega. Kuna meil oli kaasas 11 mängijat, siis konkurents mänguajale oli päris tihe.

Vastased olid meie mängijatest nooremad (enamik 7-8 aastased, sekka mõni vanem poiss). Üldiselt oli mängupildilt näha, et meie domineerisime kogu mängu vältel. Kahjuks unustasid paljud mängijad platsil oma ülesanded ja olid kontsentreeritud vaid väravalöömisele. Ründefaasis paistsid silma eriti Sebastian Palu, Kaspar, Mattias, Kauren ja Gerry-Gerte, kes kõik lõid ka väravaid.

Kahjuks jäi meil vahe peal kaitsetöö unarusse ja sellega andsime vastastele võimaluse ründamiseks, nad lõid ohtlikult meile latti ja kahel korral päästis meid väravavahina debüüdi teinud Reno.

Mäng lõppes 13:0, väravad lõid Kauren (4) Gerry-Gerte (2), Mattias (1), Sebastian ja Kaspar said mõlemad hakkama kübaratrikiga, ehk mõlema poolt kolm väravat.

Sõprusmängul Kehras

Sõprusmängul Kehras

Mängul osalesid: Gerry-Gerte Lees, Hendrik Madisson, Holger Tõnn Lõhmus, Kaspar Klemmer, Kauren Kiik, Kenert-Markus kekki, Leonard Artur Vatunen, Markus Koemets, Mattias Mänd, Reno Lepasepp, Sebastian Palu.

Seotud uudised