Uudised Vanemad poisid mängisid saalijalgpalli Keila Cup-il

Vanemad poisid mängisid saalijalgpalli Keila Cup-il

Kuusalu Kalevi U-16 poisid osalesid 11.02 saalijalgpalli turniiril Keila Cup, mis mõeldud 2003.a. sündinud poistele.
Kuna osa poisse oli ootamatult haigestud, siis seekord osalesid Joosep, Aaron, Uku, Gregor, Karl-Jaco, Nikita, Matvei ja 2005 grupist Marten.

Lisaks meile olid alagrupis veel: Keila JK II, Harju JK Jüri I, FC Ajax Tallinn II, JK Laagri HK/AMJK
Teises alagrupis läksid vastamisi Keilja JK I, JK Vasalemma, Harju JK Jüri II, FC Tiigrid, FC Ajax Tallinn I.

Esimeses kohtumises mängisime Ajax II vastu. Mäng oli pigem kompav, kuid meie initsiatiivi all. Korra tabas Matvei posti ja mitmel korral tõrjus vastase kiiper Aaroni tugevad löögid.  Juhtima said aga vastased, kui kaitses magasime maha ja posti kõrvalt pall sisse veeretati. Hetk hiljem viigistasime kui Marten hea sööduga Gregori leidis, kes palli väravasse lõi. Hoidsime Ajaxi kindameest töös ja tundus et tuleb peagi väravalisa. Tuligi, kuid valele poole. Nimelt vastane peatati reeglitevastaselt ning teeniti karistuslöök. Selle lööjaks oli hiigelmängu teinud Ajaxi puurivaht, kes pommlöögi tagumise posti põrkega sisse lajatas. Aega sai peagi otsa ja hea mängu teinud Kuusalu poisid lahkusid kaotusega, kuigi väärisid enam.

Teises mängus mängisime Harju JK Jüri esimese võistkonnaga, kellega suutsime 3-1 juhtima minna ja enne lõppu õnnestus neil 1 värava veel tagasi saada. Siiski mäng lõppes meie üheväravalise võiduga. Skoori tegid Aaron, Nikita ja Matvei.

Kolmandas kohtumises oli vastaseks Keila teine võistkond, kes näitas head mängu. Meie vastu olid nad raskustes ja mängisime võrdselt ja võimalustevaeselt. Puterdatud palli ja värava me siiski neile kinkisime ja napi 0-1 paremusega nad meid lõpusireeniks edestasid.

Viimane alagrupi kohtumine oli Laagri vastu. Kohe mängu alguses ei suutnud me nurgalöögi ajal ühte meest ära markeerida ja selle kasutas vastane hõlpsalt ära. Meil tekkis korduvalt veel võimalus, et viigistada kohtumine, kuid realiseerimine jättis soovida. Napp 0-1 kaotus andis meie alagrupi koha otsustuse teiste käte.
Nimelt Laagri pidi viimases alagrupi mängus Harju JK Jüri I võitma, kuid sellest viimase paari minuti draamast kujunes välja viik, ning see tähendas alagrupi viimast kohta meile ja 9.-10. koha kohtumist. Sisimas tahtsid poisid Ajax I vastu minna 7-8. koha mängus, et turniiri esimese mängu kaotus maha pesta.


9.-10. kohamängus oli mänguaeg veidi pikem ja saime vastaseks A alagrupi viimase Harju JK Jüri II võistkonna. See mäng ei pakkunud peale väravate suurt midagi. Võitsime selle tulemusega 8-1.
4 väravat lõi Matvei, 2 läks  Nikita nimele ja Marten ning Gregor kumbki ühe värava.

Kokkuvõtteks võib öelda, et parema realiseerimise korral oleks võinud alagrupis kahe esimese koha peale mängida küll. Keegi meist otseselt üle ei jalutanud nagu eelneval aastal ja mänguliselt tegid Kuusalu poisid soliidse partii. Kuigi, tavaliselt kui oma võistkonna edasipääs sõltub lõpuks teiste omavahelisest kohtumisest, tähendab see seda, et me ei suutnud veel piisavalt head ja stabiilset mängu näidata.
Treener Markus tänab poisse südi turniiri eest ja kiitust väärivad kõik osalejad!

Seotud uudised