Uudised Meie U10 võistkond võitis turniiri Raplas

Meie U10 võistkond võitis turniiri Raplas

4. veebruaril toimus Raplas Sadolin Spordihoones saalijalgpalliturniir “Raplamaa saalikarikad” U10 vanusegrupile. Turniiril osales kokku 8 võistkonda. Esindatud olid järgmised võistkonnad: FC Hiiumaa, Põltsamaa Motiiv, Laagri HK/AMJK, JK Tabasalu, Viljandi Tulevik, FC Kose, Raplamaa JK ja JK Kuusalu Kalev.

Esimese mängu mängisime Viljandi Tuleviku võistkonnaga. Mäng oli tasavägine ja lõppes tulemusega 1-1. Teise mängu mängisime juba tuttava meeskonnaga JK Tabasaluga. Alustasime mängu enesekindlamalt, kuid ei suudetud kohe esimesi võimalusi ära kasutada. Mäng oli võrdne ja võideldi kõvasti. Lõpuvile kõlades olid tablool numbrid 2-2 viik.

Kolmandas alagrupi mängus purustasime FC Kose 7-1. Karl Markus lõi kõik 7 järjest! Kuna edasipääsuks alagrupist vajasime ainult võitu, siis lapsed võitlesid suure isuga. Seega liikusime alagrupist teisena edasi otse poolfinaali. Alagrupi võitis Viljandi tulevik 7 punktiga. Poolfinaalis saime vastasteks A-alagrupi võitjad Laagri HK/AMJK. Mõlemal võistkonnal olid oma võimalused, aga siiski suutsime mängu enda kasuks pöörata tulemusega 3-0.

Finaalis kohtusime Põltsamaa esindusega. Meie võistkond mängis väga ilusat mängu. Surusime kõvasti ja suutsime vastasele 2 väravat ära lüüa. Mängu lõpus lõi vastane ühe tagasi, aga siiski võtsime väärt võidu 2-1.

Olen võistkonna üle väga uhke! Mängisime turniiril väravaterohket jalgpalli ja lasime endale minimaalselt väravaid lüüa. See oli alles meie kolmas siseturniir, seega turniiri võit on suurepärane tulemus. Ka mänguliselt oleme iga turniiriga arenenud ja paremaks läinud.

Turniiri lõppedes tunnistati meie võistkonna väravavahti Rahot parima väravavahi eriauhinnaga.

Võistkond Raplas

Võistkond Raplas

Seotud uudised