Uudised 2003 a. poisid osalesid turniiril „Rõõm Jalgpallist 2017“

2003 a. poisid osalesid turniiril „Rõõm Jalgpallist 2017“

19.11 toimunud turniiril osales Kuusalu Kalevi U-15 poisid. Turniir oli pikk ja väsitav, karge Jalgpalli liidu sisehall ei aidanud päevale väga kaasa ja paari tunnised mängudevahed samuti mitte. Siiski poisid kestsid lõpuni ning turniir lõpetati 6. kohaga 10 tiimi seas.

Viieliikmelises alagrupis olid vastaseks Pärnu JK, Nõmme Kalju FC, Raplamaa JK ja JK Laagri HK/AMJK.
Esimene mäng Raplamaa JK-ga kujunes huvitavaks. Meie poisid olid mänguks hästi valmis ja domineerisime. Rapla oli surve alla ja saime mitu korda healt positsioonilt löögile, kuid Matvei ei tabanud palli korralikult. Tundus, et vaid ajaküsimus, millal me skoori avame. Aeg aga lõppes otsa ja seis oli muutumatu: 0-0.

Teiseks vastaseks oli JK Laagri HK/AMJK, kelle vastu mängu alguses juhtima läksime Semjoni väravast.  Kiire värava muutis poisid teadlikumalt vaoshoitumaks ning mäng ulatati vastase hoole alla. Vastased said oma tahtmise, kui mitme meie kaitsja vastu üksi olles suunas vastane palli posti kõrvale. Meie kiiper palli ei näinud ja mänguvahend põrkas rahulikul tempol väravasse. Lõpptulemuseks 1-1. Laagri teenis kokkuvõttes 3. koha turniiril.

Alagrupi eelviimane mäng oli Nõmme Kaljuga, kelle vastu hoiti paremini palli ja tekitati ohtralt võimalusi, korra tabasime latti. Mängulõpp lähenes kuid ei olnud me omi võimalusi realiseerinud. Paar minutit enne lõppu saime karistuslöögi, mille Matvei postipõrkest sisse lõi, ning mäng vormistatud juubelduste ja 1-0 võiduga.

Pärnu JK-ga kohtumine tekitas poistel kahtlusi, kuna nähti vastase mängudes selget üleolekut ja enesekindlust. Et saada vähemalt 3-4. koha peale mängima, pidime võidu võtma. Mäng kujunes aga teistpidi ja järjest kinkisime võimalusi oma passiivsuse ja väsimusega. Pidime tunnistama Pärnu kindlat 3-0 paremust. Pärnu ei tunnistanud turniiril kaotusi ja vormistati ka hilisem turniiri võit.

5.-6. koha mängus mängisime Saku Sportinguga, kes seljatas meid hea mängu ja kaheväravalise eduga.

Seotud uudised