Uudised U-15 poisid lõpetasid hooaja võidukalt

U-15 poisid lõpetasid hooaja võidukalt

Hooaja viimane mäng lõppes iluvärava ja võiduga FC Flora II üle.
Karges sügisilmas haarasime juhtohjad 6.minutil, kui Matvei kenasti vasakult äärelt läbi murdis ning karistusalas isetult söödu värava ees noolinud Nikitale lükkas. Nikita lõi mänguvahendi kindlalt sisse. Peale väravat olime veel mängus sees, kuid mida aeg edasi, seda enam hakkasime oma eduseisust kinni hoidma. See tähendas seda, et ründekolmandikul kadus aktiivsus ja kaotasime lihtsaid palle vastasele. „Äratuskell“ saabus teise poolaja alguses, kui käega mängu eest andsime vastasele karistuslöögi. Karistuslöögi lõi Flora sisse ja viik oli tõsiasi. Flora muutus aktiivsemaks ja meie kiirustatud otsused palliga ja passiivsus lahtise palli pärast võitmisel, andis kõik võimalused vastasele. Viis minutit enne lõppu saatis aga Semjon ligi kolmekümnelt meetrilt vindiga kõrge palli teele, mis algul paistis kindlalt üle värava minemas, kuid siis langes kõigi üllastuseks otse ristnurka. Viimased sekundid kannatati ära ja teeniti raske võit.

Eelnevas kohtumises jäime alla Põlva FC Lootosele tulemusega 4-0. Mäng oli üpris näotu ning poolajaks andsime vastasele 2 lihtsat väravat.  Teisel poolajal saime oma paar  võimalust, kuid neid ei realiseerinud. Prohmakad kaitses maksid meile kätte ning kinkisime 2 vastuseta väravat veel ning pikk kojusõit ootas.

23.09 võõrustasime Ülenurmet, kelle vastu jäime Uku õnnetust omaväravast 15.minutil kaotuseisu. Kuid poolajaks oli seis viigis  2 -2, kui skoori tegid Ardo ja Matvei. Teisel poolajal panime oma paremuse maksma ja skoori tegd veel Semjon, Marten penaltipunktilt ja Karl-Jaco. Kokkuvõtteks 5-2 võit.

9.09 mängisime Tallinna JK Legioni LŠ vastu Wismari staadionil. Sellist mängu pole poistel veel ette tulnud, kus surutakse ja võimalusi tuleb ridamisi. Võimaluste tekitamine ja nende realiseerimine on aga kaks erinevat asja. Teisel minutil saime juba penalti, mille raamidest mööda lõime. Vastaste kiiper tegi ulmemängu ning hoidis meie mängumehed kuivana kuni lõpuni välja. Kuigi mäng toimus peamiselt vastase kolmandikul, lahkusime vaid 0-0 viigiga, mis poistele oli justkui külmaks veepangeks kraevahele.

Septembri kuu esimeses mängus võtsime vastu külalised Pärnust. Poolaeg lõppes 1-1 viigiga, Kuusalu väravaautoriks Aaron. Mängu iseloomustas vähesed võimalused ja palli liigne ülehoidmine mõlemilt poolelt. Vastased said eduseisu teisel poolajal 45.minutil, kuid kõik oli veel lahtine. Viimane kümme minutit sai saatuslikuks, siis vajusime ära ja lasime 3 väravat Pärnul veel lüüa. Lõpuvileks numbriliselt 1-5 kaotus ei peegeleda päris mängupilti, kuid näitab head realiseerimist vastase poolt.

Kogu hooajaja peale teenisime 4 võitu, 4 viiki ja 9 kaotust(Kevadvooruga 5 kaotust ja 2 viiki/ Sügisvooruga 4võitu, 2 viiki ja 4 kaotust). Positiivse sügisvooru tagamaad ulatuvad ka liigade ümberpaiknemisele, kus sai võrdsemaid mänge, vastavalt oma kevadvoorus näidatud tasemele.
Sügisvooru lõpetasime 5.kohaga 11 meeskonna seast. Esimeseks tuli Jõhvi FC Lokomotiv, kes sai 8 võidu kõrvale kaks viiki(ühe Kuusalu Kalevilt) ja null kaotust.

Lõplik liigatabel

Lõplik liigatabel

Hooaeg näitas, et kui saame normaalselt häälestuda, siis suudame kõigiga mingi hetkeni võrdselt mängida. Mängu lõpud said tihtipeale saatuslikuks, kus tuli nö „väravatesadu“.
Treener Markus tänab poisse tubli hooaja eest ning kiidab aktiivse osalemise eest treeningutel!

Seotud uudised