Uudised U-15 poisid lõpetasid kevadvooru kolme kodumänguga

U-15 poisid lõpetasid kevadvooru kolme kodumänguga


13.05 võõrustasime liigatabeli liidrit Maardu LM, kes kevadvoorus kaotusi ei tunnistanud. Alustasime hästi ja ei olnud palju puudu, et oleksime võinud mängu juhtima minna Matvei 1-1le minekust, kuid vastaste kindamees oli tasemel. Maardu sai esmasest ehmatusest üle ning kuigi oli näha et nad ei oodanud nii suurt vastupanu, suutsid nad selgelt domineerima hakata. Poolaja pidime siiski tunnistama nende kahe väravalist paremust. Teisel poolajal tuli palju individuaalseid eksimusi ning lasime endale lüüa 5 vastuseta väravat veel, nendest neli viimast- viimase 15minuti jooksul.

20.05 mängisime Lasnamäe FC Ajaxiga. Kuigi oli meie kodumäng, saime kokku vaid 11 mängijat, kuigi treener oli arvestanud vähemalt 5 vahetusega. Ilma vahetusteta mängimine palava ilmaga oli raske, kuid kohaletulnud poisid võitlesid kõvasti ning pigem isegi domineeriti. Poolaeg lõppes väravateta ning oli selge, et võidu võtab täna vaid kannatlikkuse ja tahtejõuga meeskond. 41.minutil viis Kuusalu juhtima Gregor, kes nurgalöögist nahkkera sisse lõi. Saime teenitud eduseisu ja õhus oli ka teine värav. Viimasel 5 minutil panid vastased kõva pressi peale ja meie muutusime lohakaks, tahtsime väravalisa ning proovisime palliga rohkem toimetada. Liigne enesekindlus maksis aga kätte, kui 3 minutit enne lõpuvilet, kasutas Ajax oma kontrarünnaku ära ning viigistas seisu. Enne mängu oleks poisid viigiga rahul olnud, kuid mängu kulgedes oli selge, et siit väärime meie  suuremat tükki kui vastased. Kokkuvõtteks 1-1 viik ja mõlemile tabelisse punkt juurde.

Lõpetasime oma kevadvooru kaotusega JK Loo vastu, kes lõpetas 1.ringi teise kohaga. Eelmisest hooajast oli poistel meeles, kuidas kannatlikkus ja võitluslikkus ära tasus ning poolaja suutsime võita 1-0, kuid hiljem lagunesime. Seekord pani vastane oma paremuse maksma juba esimesel poolajal, kui 4 väravaline eduseis haarati. Paljud väravad tulid meie endi tähelepanematuse ja lohakuse pealt, kui ei suutnud ilma pallita olevaid „hõljuvaid“ vastaseid piisavalt katta. Tundus, et poistele oli ohtlikuks vaid see mängija, kellel parasjagu pall oli – seetõttu jäeti markeerimata vastased, kes lõikasid hästi meie liinide taha. 47. minutil saime oma auvärava siiski, kui Karl-Jaco otsustas kaugelt tugeva löögi teele saata ning see väravas maandus.1-5 oli tablool viieteistkümneks minutiks, kui Markus meie karistusalas vea tegi läbimurdvale vastasele. Karistuseks kollane kaart ja penalti, mis realiseeriti. Kohe lahtimängust puterdasime ja vastane sai juba minut hiljem ühe juurde, kui meie passiivne tegutsemine Loo ründajale ruumi jättis. Enne mängu lõppu sai kollasega karistatud ka Ardo, kui vastast liialt hakkis ja sikutas. Minut enne lõppu vormistas Loo võidunumbrid 8-1.

Sügisringist alustame uue liigakoosseisuga, kus meie vastaseks on U15 II liiga B-tasandil:
Tallinna FC Ajax
Tallinna JK Legion LŠ
Pärnu JK
FC Ülenurme
Tallinna FC Flora II
Jõhvi FC Lokomotiv
Valga FC Warrior
Põlva FC Lootos
Viimsi MRJK II
Raplamaa JK

1.sügisvooru kohtumine leiab aset Jõhvi FC Lokomotivi vastu 5.08

Seotud uudised