Uudised Klubi U10 võistkonna esimene EMV turniir toimus maikuus Keilas

Klubi U10 võistkonna esimene EMV turniir toimus maikuus Keilas

Meie U10 vanusegrupp pidas 2017. aasta esimese EMV noorteturniiri 21. mail Keilas.
Lisaks meie klubile osalesid turniiril Keila JK Valge, Kohila Püsivus, Tallinna FC Levadia ning JK Loo.
Esimene mäng toimus meil Tallinna FC Levadia võistkonna vastu. Teadsime, et Levadia on väga tugev vastane ning tuleb raske mäng. Kui avavile oli kõlanud, suutiski Levadia võistkond lüüa oma turniiri esimese värava. Peale vastaste kiiret väravat ärkasime üles ning hakkasime mängima. Enam Levadia poisid nii kergelt rünnakusse ei jõudnud ning suutsime kaitses väga targalt tegutseda. Mängus oli ka meie poistel nii mõnigi võimalus värav lüüa, kuid kahjuks selles mängus me seda teha ei suutnud. Mäng lõppes 0-4 Tallinna FC Levadia võistkonna kasuks.
Võistkond Keila turniiril

Võistkond Keila turniiril

Teine mäng oli meil JK Loo võistkonnaga. Selles mängus saime väga palju ise palliga mängida ning vastaste värava all ohtlikke olukordi tekitada. Taaskord jättis väravate realiseerimine soovida. Vastastel tekkis võimalus meile värav lüüa ning sellega said nad ka hakkama. Jäime kaotusseisu ning oli näha, et lapsed olid väga nördinud. Kogusime end kiirelt kui nurgalöögist tekkinud olukorra järgselt suutis Kertu palli võrku lükata. Peale viigiväravat oli näha, et lapsed uskusid ise ka, et suudavad mängu võita. Lisaks saime mängus näha veel kolme ilusat Kuusalu poiste poolt löödud väravat. Mängus sai jala valgeks veel Mattias kahel korral ning Revo. Mäng lõppes 4-1 Kuusalu võiduga.
Kolmandas mängus läksime vastamisi turniiri korraldajatega Keila JK Valge võistkonnaga. Mäng algas lastel väga hea tujuga, sest eelmise mängu võiduemotsioon oli veel üleval. Domineerisime terve mängu jooksul. Suutsime teha väga palju ilusaid sööte ja tsenderdusi värava alla, mida olime trennis palju harjutanud. Mängu jooksul muutsime ka positsioone. Kaitsjad said mängida ründes ning ründajad kaitses. Keila võistkonna väravasse suutsid palli toimetada kahel korral Revo, Kauren ja Hugo. Ühe värava löömisega said selles mängus hakkama Kertu, Hendrik ja Mattias. Mäng lõppes 9-0 meie kasuks.
Neljandas ning ühtlasi viimases mängus läksime kokku Kohila Püsivuse võistkonnaga. Minulegi üllatuseks oli see meie turniiri kõige raskem mäng. Kohila poisid surusid kõvasti peale ning tekitasid palju segadust meie värava all. Vastasmängijad olid meist oluliselt pikemad ning suutsid näidata head peaga mängu. Õhuvõitluses jäime pisut hätta, kuid kõik meie mängijad võitlesid olukorrad lõpuni. Mängu lõpuks suutsid Kohila poisid lüüa meile viis väravat.
Kokkuvõttes võib aasta esimese EMV noorteturniiriga rahule jääda.
Saime endale kirja kaks võitu ning kaks kaotust.
Turniiril mängisid Hendrik Madisson, Holger Tõnn Lõhmus, Hugo Saul, Kauren Kiik, Kertu Kivistik, Mattias Mänd, Norman Nikkarinen ja Revo Käärst.

Seotud uudised