Uudised U15 tüdrukud 3 vooru järel punktita

U15 tüdrukud 3 vooru järel punktita

Võistkond Pärnus

Võistkond Pärnus

Ka U15 tüdrukute liigahooaeg on alanud. Sel hooajal oleme taas enamikest võistkondadest pisut nooremad, ja kogume kogemusi järgmiseks hooajaks. Avamängudele jättis jälje ka see, et me ei ole saanud veel staadionil treenida – kitsalt treeningplatsilt on keeruline laiale staadionile ümber harjuda.

Esimeses mängus sõitsime külla FC Florale. Selles mängus olime kahjuks veel nooremas koosseisus kui tavaliselt olema hakkame, puudu olid mõned kogenumad ja vanemad mängijad Mängu alguses ei olnud me kahjuks keskendunud ja lasime liiga kiirelt vastastel avavärava lüüa. Seejärel kogusime end ja proovisime kaitses ilusti vastu seista. Pikalt pidasime ka vastu, esimesel poolajal said vastased 2 väravat juurde meie õnnetutest omaväravatest. Teine poolaeg jätkus vastaste initsiatiiviga, aga aina enam saime ka ise rünnakule. Samas, hoolimata mitmetest vahetusmängijatest väsisime ka enam, ning ennastsalgavatl tegutsenud kaitseliinile enam poolkaitse appi ei jõudnud. Nii said vastased sel poolajal enam väravaid kirja. Auvärava saime siiski kirja kui Viki keskväljal palli võitis ja mitmest mängijast mööda triblades palli rahulikult võrku suunas. Lõppseisuks jäi 1-8.

Järgmiseks sõitsime külla Pärnule. Kahjuks ei saanud mängus kaasa teha meie keskkaitsja Caroly, mistõttu kaitseliini rollid mängisime pisut harjumatult ümber. Saime enamasti hakkama, aga mõned ebakõlad jäid sisse, mida vastased ära kasutasid. Jälle üsna kiirest, 5.  minutil said vastased juhtvärava, aga seejärel saime initsiatiivi oma kätte. Mängisime väga ilusat söödumängu, aga ei olnud päris nii kiired, et saanud väga teravaid olukordi luua. Palli valdasime enam, aga pigem lahendasime olukordi kauglöökidega. Ääreläbimurded lõppesid pigem terava nurga alt pealelöökidega, kui nurga all tagasi söötmisega poolkaitsjatele. Aga mäng oli loogiline ja ka meie väiksemad tüdrukud ei kartnud vastaseid ning võitlesid tublilt. Paar korda suutsid vastased meile veel väravad ära lüüa kui kogenumad kaitsjad olid puhkehetkel, nii jäime heast mängust hoolimata 0-3 alla. Aga sellise mänguga võime kodus vastasele vastu hakata küll.

Viimasel neljapäeval mängisime Lasnamäe Ajaxiga. Taas alustasime halvasti, juba avarünnakul said vastased värava kirja. Peame keskendumisega avavilest peale vaeva nägema. Seejärel oli mäng tasavägine, kuigi mitte väga ilus. Asi ka selles, et mängisime risti üle väljaku, mis 8+1 mängides jäi liiga väikseks. Selgelt harjumatu oli see meie kiirematele mängijatele, kes tahtnuks palliga enam ruumi saada. Siiski avapoolaeg oli meilt hästi mängitud, võimalusi oli võistkondadel võrdselt, aga meie ei löönud omi võimalusi ära. Küll aga said vastased teise värava kirja kui me jäime oma värava all palli äralöömisega jokutama. Mänguliselt võis siiski avapoolajaga rahule jääda. Teine poolaeg oli see-eest meie halvim mäng sellel aastal. Meie enda kingitustest said vastased teise poolaja keskpaigaks eduseisu duubeldatud 4-0 peale, hoolimata muidu võrdsest mängust – siis kaotasime ebausu ja enam pingutada ei viitsinud. Nii saime lõpuvileks korraliku sauna, 0-8 ja vaevalt keegi väga hästi end mängu järel tundis.

Mõned väiksed parandused tuleb meil mängus teha ja saame vastastele siis paremini vastu. Kindlasti punktita me siin liigas ei jää 🙂

Seotud uudised