Uudised U15-poisid kohtusid Raplamaa JK ja Nõmme Kalju eakaaslastega.

U15-poisid kohtusid Raplamaa JK ja Nõmme Kalju eakaaslastega.

Vanemad poisid jätkasid hooaega ühe napi ja teise kindla kaotusega.
29.aprillil sõitsime tuulise ilmaga Valtusse, kus võõrustasid meid Rapla poisid. Kõle ja tormine ilm tegi mängu üpris ebameeldivaks mõlemale osapoolele.
Saime algselt allatuult rünnata ning tekitasime mitmeid häid võimalusi. Rapla oli südi ja mängiti lühikeste söötudega. Meie seevastu üritasime kõrgelt pressides palli vastase poolel kätte saada. See ka tihtipeale õnnestus, kuid lõpuvormistust ei suutnud me teha. Häid võimalusi omas nii Olle, Kristjan kui Jaco.
Teine poolaeg oli vastupidine esimesele, Rapla domineeris ja Joosep väravasuul pareeris mitmed löögid. Saime ise kontradest ka teravalt rünnakule, kui Jaco oma kiirust näitas. Ühes olukorras sai Jaco vastutuleva Rapla kindamehega silmitsi ning lükkas ka palli temast mööda, mille peale puurilukk käega palli vahelt võttis ja seda kaugel väljaspool karistusala. Kohtuniku vile vaikis ja poisid protestisid tugevalt, vilistamata jäänud otsuse üle. Mõned hetked hiljem määras kohtunik küsitava karistuslöögi kui õlg-õla kõrval keskväljal lahtise palli pärast võideldi. Nii Rapla kui Kuusalu mängumehed kukkusid, kuid viga määrati meile. Löök lendas üle müüri värava keskele, kuid märg mänguvahend sai tuule abiga Joosepi käte vahelt siiski läbi.
Mõru pill tuli alla neelata kui võrdse mänguga vääriti rohkemat kui 0-1 kaotus.

Esimeses kodumängus võtsime vastu Nõmme Kalju II poisid. Vastane surus, kuid mängisime kui võrdne võrdsega ning korduvalt hoidis meid pinnal väravas seisnud Joosep. Poolaega me siiski ära ei kestnud – 6 minutit enne sepistas Kalju siiski värava, kui nõmmekate kindamees mängis käest kõrge palli ning me ei saanud esimesele pallile pihta, mis tähendas seda, et Joosep pidi vastu tulema ja Marten üritas vastas katta. Meie mängijate vahelt sai vastase ründaja  pallile jala vahele ning nahkkera maandus Kuusalu võrgus.
Saime ka ise veel rünnata, kui Matvei korralikult peavalu tekitas võõrustajatele, kuid löök tõrjuti osavalt.
Teise poolajal tegi individuaalselt taaskord meile osavalt ära Kalju ründaja, kes sai poolelt platsilt jooksu ja võttis järjest meie kaitsjaid ette ja lõi sarnased väravad 37. ja 41. minutil.  Enne mängu lõppu teenisid vastased ka penalti kui karistusalas otsajoone poole suundunud mängumehel oli 3 meie mängijat ümber, kuni neljas appi tulnud poiss jooksis nõmmekale selga. Penalti realiseeriti kindlalt.
Tunnistasime 0-4 Kalju poiste paremust, kuid hätta jäime eelkõige vaid ühe mängumehe korraliku markeerimisega.

Seotud uudised