Uudised U-15 poisid alustasid liigahooaega kaotuse ja viigiga

U-15 poisid alustasid liigahooaega kaotuse ja viigiga

Meie U15 poisid mängivad tänavu meistrivõistlustel U15 II/Põhja liigas. Meie  kevadvooru vastased on:
Tallinna FC Flora I
Raplamaa JK
JK Loo
Maardu LM
Tallinna FC Ajax
Nõmme Kalju FC II
Viimsi MRJK II

Hooaja avamängus ei käinud meie mängumasin peaaegu üldse ning suur ülesõit Flora I võistkonna poolt oli tõsiasi. Võõrustajad olid selgelt igas elemendis meist peajagu üle ning seitsme väravaline poolaja võit ei võtnud neil tuure maha – II poolajal löödi veel sama palju. Reaalsuses oleks saanud omajagu väravaid ära hoida, kuid kramplik tegutsemine tugeva vastase vastu, kinkis pigem neile võimalusi kandikul.

Teises mängus, tuttava Viimsi MRJK II vastu, oli mäng tasavägine ning kergelt meie domineerimisega. Avavilest ei möödunud palju, kui saime nurgalöögist esimese löögi ka värava poole saata, kahjuks postist napilt mööda. Skoori avasime kui väravaesisest saginast lõi Gregor 9. minutil nahkkera võrku. Poolajale läksime eduseisus, kuid häid võimalusi oli mõlemil poolel.  55. mänguminutil langesime liialt oma kasti ja vastane saatis kaugelt löögi teele, mis põrkas vastu kaitsja kätt. Penalti oli tõsiasi ja see löödi ilma suurema vaevata sisse. Viimasel viieteistkümnel minutil oli võimalus taaskord juhtima minna, kuid vastase kiiper oli tasemel ja võttis meie 1-1’le rünnaku ära.
1-1 viik oli õiglane tulemus, kuid mõru maitsega.

Järgmine ring taaskord võõrsil, kui sõidame 29. aprillil Raplasse, kus kohtume kell 10:30 sealse Raplamaa JK-ga, kellel tabelis samuti üks viik ja kaotus .

Seotud uudised