Uudised Kuusalu Kalev osales Joker Cupil U10 võistkonnaga

Kuusalu Kalev osales Joker Cupil U10 võistkonnaga

Laupäeval 18. veebruaril osalesime U10 vanuseklassiga turniiril Joker Tali Cup. Turniirist võttis osa kuus võistkonda – Raasiku FC Joker I, Raasiku FC Joker II, Vasalemma JK, Rae Spordikool, Kuusalu Kalev ja FC Viru Star. Turniiril mängisid kõik võistkonnad üksteisega läbi ning punktide järgi selgus, kes hakkavad mängima kohtadele 1-4. 

Kuusalu võistkond

Kuusalu võistkond

Meie esimene mäng oli Rae Spordikooli võistkonnaga. Väga tasavägine mäng ning kummalgi pool eriti võimalusi ei olnud, et minna juhtima. Lõpuks suutsid vastased ühe enda võimalustest ära kasutada ning võitsid mängu 1-0. 
Teine mäng oli meil FC Viru Stariga. Mäng oli väga tasavägine ning mõlemal võistkonnal oli mitmeid võimalusi väravte löömiseks. Laste poolt väga ilus ning kiire mäng. Kahjuks paar minutit ennem lõppu suutsid vastased lüüa võiduvärava ning mäng lõppes meie kaotusega 3-2. Kolmas mäng oli Vasalemma JK vastu. Mäng kulges täpselt samamoodi nagu Rae Spordikooli vastu. Vasalemma JK suutis ühe enda võimaluse ära kasutada ning võitis mängu 1-0. Kuna kolm mängu olime kaotanud siis enam edasi meil polnud võimalik saada. Siiski suutsid lapsed vaatamata sellele ennast kokku võtta ja näidata edaspidi turniiril väga ilusat ning värvaterohket mängu. Järgmised kaks mängu olid meil vastasteks Raasiku FC Jokeri lapsed. Jokeri I võistkonna suutsime võita tulemusega 2-0 ja Jokeri II võistkonna võitsime 3-1. 
Viimases mängus mängisime Jokeri I võistkonnaga 5-6 kohale. Mängu võitsime tulemusega 4-0.

Kokkuvõttes Kuusalu Kalevi võistkonnale viies koht.

Positiivne on see, et lasime endale lüüa ainult kuus väravat ning vastastele lõime turniiril kümme väravat. Suurepäraseid tõrjeid tegi meie väravavaht, kes suutis nii mõnegi palli vastaste jalalt ära võtta. Meie väravad lõi turniiril Mattias 2, Kauren 2 ning Hugo 6. Meie kohta väga suur edasiminek ning on näha, et oleme võimelised hea mängu puhul võitma ükskõik mis võistkonda.

Väravavaht töös

Väravavaht töös

Turniiril mängisid: Hendrik Madisson, Holger Tõnn Lõhmus, Hugo Saul, Kauren Kiik, Kertu Kivistik, Markus Koemets, Mattias Mänd ja Norman Nikkarinen.
 
 

Seotud uudised