Uudised Meie klubi U8 lapsed käisid Tabasalus turniiril

Meie klubi U8 lapsed käisid Tabasalus turniiril

13. novembril osalesid klubi 2008. a sündinud lapsed Tabasalu Talvises Karikasarjas. Turniiril osales kaheksa võistkonda ning mängiti kahes alagrupis, kus alagrupist pääses edasi kaks võistkonda. Meie alagrupis oli JK Tabasalu Valge, JK Tallinna Kalev I ning Nõmme Kalju. Väljakul oli korraga neli mängijat. Mängisime kahe kolmikuga ning väravas oli Holger Tõnn. Esimese kolmikus mängisid kaitses Hendrik ja Kertu ning Mattias ründes. Teises kolmikus olid kaitses Markus ja Kauren ning ründes Revo.

Kuusalu võistkond Tabasalus

Kuusalu võistkond Tabasalus


Esimene mäng oli meil Nõmme Kaljuga. Teades kui tugev on Kalju võistkond, siis läksime mängima pigem kaitsvalt. Oli väga võitluslik mäng ning väga palju olukordi ei tekkinud kummalgi poolel värava löömiseks. Kahjuks õnnestus Kaljul enda võimalus ära kasutada ning minna juhtima. Peagi suutsime samaga vastata kui Revo võitis vastaste poolel palli ning rahulikult väravavahist mööda väravasse lõi. Mõned minutid ennem mängu lõppu suutis Kalju veel ühe enda võimaluse ära lüüa ning mäng lõppes 2-1 Nõmme Kalju võiduga.


Järgmine mäng oli meil Tallinna Kalevi I võistkonnaga. Samuti oli mängus vähe võimalusi väravate löömiseks. Suutsime minna juhtima Kaureni ilusast löögist väravale. Peagi viigistas Kalevi võistkond seisu. Lõpu eel õnnetul kombel lõime omavärava ning mäng lõppes 2-1 Tallinna Kalevi I võistkonna kasuks.


Viimases alagrupi mängus Tabasalu võistkonnaga läksid lapsed nördinult mängima, kuna enam ei olnud meil võimalust alagrupist edasi saada. Mängupilt näitas ka, et oldi kurvad ning väga võitlust mängus ei olnud. Lõpuks suutsid lapsed eelmiste mängude seisust üle olla ning hakata korralikult mängima. Mängu teises pooles suutsime lüüa kolm väravat. Mattiaselt ilusad kaks väravat kahe minuti jooksul ning Kaurenilt üks värav. Mäng lõppes meie võiduga 3-0 ning alagrupis kolmas koht.


Läksime mängima JK Keila võistkonnaga 5-6 koha peale. Mängus läksime juhtima Kaureni ilusast kauglöögist, kuid kahjuks suutsid vastased peatselt viigi välja mängida. Järgnesid penaltid, mida lapsed suure huviga ootasid. Meie võistkonnast läksid penalteid lööma Revo, Mattias ja Kauren. Kõik lõid penaltid sisse ning samuti vastased. Järgmiseks lööjaks oli meil Hendrik, kelle löögi kahjuks vastaste väravavaht kinni püüdis. Sellega jäime turniiril kuuendaks. Oli väga tore näha kuidas lapsed elasid üksteisele kaasa ning pakkusid meeletult palju emotsioone.


Meie alagrupist pääses edasi Nõmme Kalju ning Tallinna Kalevi võistkond kes mõlemad mängisid lõpuks finaalis. Kokkuvõttes võime väga rahule jääda turniiriga. Meie lõime kokku kuus väravat ning enda selja taha lasime lüüa kõigest viis väravat. Eriline osa selles oli kindlasti Hendrikul, Markusel ja Holger Tõnnil. Holger Tõnn mängis esimest korda väravas ning sai väga hästi hakkama. Lisaks Markuse ja Hendriku väga hea ja organiseeritud kaitse ei lasknud vastastel lihtsaid väravaid lüüa. Turniiril jagati ka meeneid. Igast mängust sai parim mängija endale diplomi. Tabasaluga mängides sai mängu parima tiitli endale Mattias, kes selles mängus lõi kaks ilusat väravat. Lisaks anti välja igale võistkonnale ausa mängija tiitel ning meie võistkonnast valiti välja Kertu, kes samuti mängis turniiril julgelt ning ei kartnud poisse. Treenerina olen väga rahul turniiriga. Küll mitte kuuenda kohaga, vaid sellega kui hästi ja organiseeritult suudame tugevate võistkondade vastu mängida.

Turniiril osalesid: Markus Koemets, Kertu Kivistik, Holger Tõnn Lõhmus, Kauren Kiik, Hendrik Madisson, Mattias Mänd ja Revo Käärst.

Seotud uudised