Uudised U12 poiste sügisring oli täis tasavägiseid kohtumisi

U12 poiste sügisring oli täis tasavägiseid kohtumisi

15. augustil kohtusid Kuusalu 2005-2006 sündinud poisid Kose eakaaslastega. Mängule tulid pea kõik trennilised ning mänguaega said eranditult kõik.
Kohtumise algus oli pigem pingeline ja otsiv, kuid kui 10. ja 12. minutil väravaluku lahti muukisime, siis edasi läks juba sujuvalt ning mänguliselt. Kui poolajaks suutsime kätte mängida edu 4:0, siis mängu lõppskooriks jäi koguni 9:0.

20. augustil sõitsime külle Viimsisse kohalikule MRJK II-le. Kuna avavoorus ei saanud Viimsi oma võistkonda kokku, siis see oli esmaseks kohtumiseks nendega sel aastal. Mäng oli pingeline ning võimalusi jagus mõlemale poole, kuid kahjuks suutis ainsa olukorra realiseerida MRJK mängija. Mängu poolaeg ja lõppskoor jäigi 0:1. Mängus jäime hätta palli äärde mängimisega ning üritasime liialt ühesuunaliselt ehk ainult keskväljalt läbi suruda.

28. augustil kohtusime võõrsil Raasiku eakaaslastega. Mida aeg edasi, seda tugevamaks muutub ka Raasiku võistkond ning suureskoorilised võidud jäävad pigem minevikku. Ka seekord läks aega ligi 25 minutit kui suutsime avavärava lüüa – õnneks kohe peale avaväravat tuli ka järgmisel rünnakul lisa ning poolajale läksime 2:0 edusesisus. Teise poolaja alguses jäime hätte ühe tsenderdusega äärelt, nimelt meie kaitsja üritas palli “puhastada” peaga, kuid kahjuks valele poole ning pall maandus omaväravas. Olukorda suutsime rahustada 3:1 eduseisu kasvatamisega ning tundus, et nii ka mäng lõppeb, kuid siiski tuli Joker veel mängu kui tõid tabloole seisu 3:2. Viimane sõna jäi siiski meile ning koju sõitsime võidu numbritega 4:2. Oli pingeline ja põnev kohtumine.

4. septembril võõrustasime Ajaxi poisse Kuusalus. Kui Lasnamäel saime tunda tõelist koduvilet, siis seekord hoidis ka meid kohtunik kodumurul. Kiirest avaväravast juhtima läinud Ajax suutis minimaalset eduseisu hoida lõpuni ning võttis kohtumisest revanši.
Mängus oli meil mitmeid võimalusi viigistamiseks, kuid kahjuks oli realiseerimisega probleeme ning nii need punktid kaduma läksidki.

14. septembril mängisime teise ringi kohtumise ka Loo eakaaslastega. Hilisel ajal toimunud mängul suutsime juhtima minna 1:0, kuid kiirelt lasime ka tabloole viigi numbrid tuua. Teisel poolajal suutis Loo oma ühe võimalustest ära realiseerida, kuid kahjuks meie seda oma kolmest reaalsest väravavõimalusest ei suutnud. Koju naasime kurva 1:2 kaotusega.

Viimane liigakohtumine leidis aset 18. septembril kui külla tulid tabelis teisel kohal asuvad Tallinna Kalev Jüri poisid. Pisut varajases ja jahedas ilmas alustasid veidi paremini Jüri poisid, kuid peagi sai ka Kuusalu mängu sisse elatud ning võrdsete heitlus võis alata. Kuusalu poistelt sai üle mitme mängu taas näha kena söödumängu kui tarkade lahendustega tuldi surve alt välja ning oma rünnakuid üles ehitati. Avavärava lõi siiski Jüri 27. minutil veidi enne poolajale minekut.

Teine poolaeg algas Kuusalule väravavahi vahetusega, lisaks võeti ka rünnakul suuremaid riske. Võrdsete heitlus oli saamas lõppu kui ühel viimasel rünnakul suutsime kogu kaitseliini üle mängida ja väravavahiga silmitsi minna. Siiski puuriluku sõrmed hoidsid meid kuival ja pidime vastu võtma taas 0:1 kaotuse. Sellega tulemusega ka hooaeg lõppes. Tabelis saime kaheksa meeskonna seal neljanda koha, kokkuvõttes saime tunda see aasta suuri võite, kibedaid kaotusi ning tasavägiseid võitlusi. Kindlasti saime kogemust tulevasteks aastateks, et siis veel paremini esineda.

Seotud uudised