Uudised Tähelepanekuid U14 poiste mängudelt

Tähelepanekuid U14 poiste mängudelt

Viimase mängud vanematel poistel on olnud üle kivide ja kändude. Ühe võidu kõrvale on kogunenud neli selget kaotust.

1

Viimases mängus võõrsil Maardu Linnameeskonna vastu olime väga hõreda koosseisuga, kuid poisid võitlesid südilt. Väravas sai proovida nii Rauno kui Kristjan, kes tegid ka mõne hiilgava tõrje, kuid mõneti jäi vajaka suhtlemine oma kaitseliiniga, mis tõi paar väga lihtsat väravat koduvõistkonnale. Ründes sai proovida vigastuspausilt naasnud Jarek, kellel mootor küll kestis vastase survestamisel, kuid paraku oli surve tegemine pigem kaootiline võistkonnakaaslastelt. Poisid pidid poolajaks võrgust korjama seitse palli ning teisel poolajal viis veel.
2Kuusalu kodumängus Loo vastu, suutsime esimesel poolajal korralikku mängu näidata ja vastased ootasid lihtsat “ülesõitu”. Vastase suhtumine ja oma meeskonna positiivne häälestus mängis kõik kaardid aga meie kätte. Meeskondlik press toimis ja võistkondlikult mängiti kohati väga kenasti.  Vastane ja vastase poolehoidjad muutusid närviliseks ja pöörati tähelepanu mujale kui mängus toimuvale. Hea poolaja preemiaks oli värav, mille lõi Ats, kui Marten oli standardolukorrast kõrge palli karistusalasse saatnud. Eduseisu duubeldamiseks oli võimalus ka Karl-Jacol, kes siiski 1-1le minnes väravavahti üle ei suutnud mängida. Esimese poolaja võitsime 1-0 ning otsustasime natuke vaiksemalt võtta uut poolaega. Loo võistkond hääälestus ümber ja pandi jõuga ennast maksma, kohe suudeti penaltilöögist üks tagasi lüüa ning võeti mänguohjad omale. Väsisime ning mängu lõpuks veel üks penalti ning mõned rumalad eksimused omavahelisest suhtlemisest ja koostööst tingituna maksid lõpuks meile kätte ning Loo 7-1 või oli tõsiasi, kuigi olime poolajale minna eduseisus.
3Mäng, mis toimus samuti meie platsil Ajaxi vastu, sai olema võrdne. Kevadvoorus jäime neile alla 1-4, kuid seekord olime pigem domineerivam pool või siis võrdne vastasega. Skoori tegi Marten penaltipunktist, kui Nikita vastase kastis maha hakiti. Enne poolaja vilet suutsid külalised siiski viigistada, kui vastane vabalt löögile pääses. Pidime oma võimalusi paremini kasutama hakkama ja see eesmärk sai täidetud, kui lööki väravale sai proovida mitu mängijat ning ühel Ajaxi kaitsjal veidi juhe kokku jooksis ja mänguvahendi lihtsalt kätte võttis. Meile tasuks penalti ja Aaroni tabamus jäi ka viimaseks selles mängus.

Sügisringides jäime veel alla ka Jõhvi ja Levadia meeskondadele, kuid poisid hoiavad pea püsti ning leiavad, et millegi erakordsega pole vastased meie liigas hiilanud.  Lihstalt füüsise ja kiirusega võetakse tagapool asetsevatelt võiskondadelt seljavõite. Viimased mängud on näidanud, et suudame hea häälestuse ja valmisoleku korral vastastele peavalu ja närvilisust tekitada küll.

Seotud uudised