Uudised Meie U13 tüdrukute võistkond osales EMV turniiril Lasnamäel

Meie U13 tüdrukute võistkond osales EMV turniiril Lasnamäel

21. augustil toimus U13 tüdrukutel järjekordne meistrivõistluste turniir.  Seekord oli võõrustajaks Tallinna FC Ajax. Kahjuks polnud meil sellel turniiril kaasas väravavahti Chrisset ning seetõttu said väravavahi ametis kätt proovida Caroly, Viktoria, Annabel ja Anette.

Esimeses mängus olime vastamisi JK Tabasaluga. Kuna tegu on liiga liidritega, siis meie tüdrukute jalad natuke värisesid nende ees. Me ei saanud oma mängu väga käima ja eelnevalt kokkulepitud taktika ununes platsil ära. Teisel poolajal suutsime küll mängupilti parandada, tekitasime endale mõned väga ohtlikud väravavõimalused, kuid lõppskooriks jäi 3-0 võit vastastele.

Teises mängus kohtusime Viru-Nigula SK mängijatega. Kuna eelnevates omavahelistes mängudes oleme olnud selgelt domineerivamad ja löönud palju väravaid, siis seekord tundus, et läksime justkui mütsiga lööma. Vastased kasutasid mitmel korral ära meie kaitsjate unelemise ja lõid pika palli meie kaitseliini seljataha, kus tekkis vastastel 1vs1 olukord meie väravavahiga, meie õnneks päästis Viktoria meid hullemast. Teisel poolajal saime rohkem hakata oma mängu üles ehitama ja Mia Maria realiseeris Annabeli antud söödu ning viis meid juhtima. Mäng lõppes meie 1-0 võiduga, kuid mängupildiga ei saanud siiski rahule jääda.

Kolmas mäng oli Tallinna FC Ajaxiga. Kohe mängu alguses saime pallikontrolli enda kätte ja valmistasime ohtu vastaste väravale. Esimese poolaja keskel tõmmati Liisbel Ajaxi karistusalas maha ning kohtunik määras meie kasuks penalti, mille meie väravavaht Viktoria sisse lõi. See andis meile palju enesekindlust ning me proovisime mitu korda ka pealelööke. Teise värava lõi Anna-Liisa, kes suutis lüüa Emma antud  väga hea nurgalöögi väravasse. Eduseisus jäime liiga vara unelema ning Viktoria eksis vastaste pealelööki kätte võttes ning pall veeres jalgevahelt väravasse. Lõppskooriks jäi 2-1 võit meile.

Neljandas mängus olime vastakuti JK Tallinna Kaleviga. Kohe esimestel minutitel võitis Viktoria keskväljal palli, andis söödu kaitsjate seljataha ning Liisbel mängis väravavahist mööda ja viis meid juhtima. Vastaste lahtimängust võitsime taas palli ning Viktoria driblas mängijatest mööda ja skooris ise. Varsti peale seda võitis ta uuesti küljesisseviskest palli ja suunas sellegi väravapostide vahele. Selles mängus sai meie kaitsja Anna-Liisa mängida äärel, võitis seal ka palli ja realiseeris oma teise kolli sellel turniiril. Oma väravad lõid ka Rosiine (2) ja Emma. Meie väravat kaitsesid selles mängus esimesel poolajal Anette ja teisel Annabel.

Lõppskoor oli 7-0 võit.

  Viimases mängus kohtusime Rakvere JK Tarvaga. Selles mängus oli meil palju segadust kaitsetsoonis, kord läksid mõlemad kaitsjad ühe vastase peale ja teine jäi kahe silma vahele, teine kord ei jõudnud ääred õigeaegselt rünnakult tagasi kaitsesse. Vastased karistasid meid selle eest ja viisid end 1-0 juhtima. Teise poolaja lõpus vilistas kohtunik vastastele vea, kui väravavaht tagasisöödu kätte võttis ja määras meie kasuks penalti, kuid nii meie kui vastaste treener polnud selle otsusega nõus. Selgitasime kohtunikule, et sellise eksimuse eest määratakse vabalöök meile, mitte penalti.  Teisel poolajal sai oma esimese kogemuse väravavahina Caroly, kes oli saanud eelmises mängus kerge vigastuse. Mäng lõppes vastaste 1-0 võiduga, kuid õpetas meile, et pettuse läbi saadud viik/võit ei oleks midagi väärt.

Meie koosseis turniiril: Viktoria Luisa Lisette Nyyssönen, Annabel Almet, Anna-Liisa Vija, Anette-Marie Vija, Liisbel Almet, Caroly Kiik, Mia Maria Lipsmäe, Rosiine Kask ja Emma Otilie Mäe.

Seotud uudised