Uudised 2003/2004 poisid said võidumaitset tunda

2003/2004 poisid said võidumaitset tunda

Flora vastu18. septembril võõrustasime Tallinna FC Flora II võistkonda, kellele kevadringis jäime alla tulemusega 0-2. Seekord saime revanši, kui võtisme samuti kaheväravalise võidu. Alustasime väga enesekindlalt ning teravust tekititasime vastase värava all parasjagu. Esimesele poolaja puhkepausile läksime tulemusega 0-0, kuigi olime domineerinud ning hästi mänginud. Ka poisid said aru, milles suurim murekoht oli – meie kesine löökide teele saatmine vastase värava poole.
Teisel poolajal mängupilt veidi ka muutus, kuid löögivõimalustega venitati tihti peale nii kaua, et vastane jõudis need elimineerida. 53.minutil tegi Nikita korraliku soole esituse, kui osavate jalgade tööga oli paksu pahandust tekitamas karistusalas – üks Flora poiss jäi temaga selgelt jänni, ning pidi Nikita vea hinnaga maha niitma. Penalti oli tõsiasi ning Miikael vormistas kindla löögiga Kuusalu eduseisu. Korraks ärkas ka külalisvõistkond, kes sattus meie värava ette – meie õnneks oli tal aga sihik paigast ära. 6 minutit enne lõpuvilet duubeldasid Kuusalu poisid oma edusisu, kui Marten väravavahi üle mängis.  2-0 mäng ka lõppes, kuid poisid arvasid peale mängu, et skoor oleks võinud ka suurem olla, kui oleks juba esimesel poolajal lööke värava suunal saadetud.
Ahtmes
25.09 käisime Ahtmes kohtumas Kohtla-Järve JK Järve võistkonnaga, keda kevadel võitsime 5-2, kuid seekord neile alla vandusime. Olime hästi mänguks valmis ning mäng kulges väga võrdselt ja põnevalt. Ats tekitas Nikitaga korralikult segadust vastaste platsipoolel, kuid nagu ka eelmises mängus,  jäi vajaka löögivormistusest. Mõnes olukorras võisime üle mängida pool võistkonda, kuid pealelöök jäi tulemata. Vastasel oli samuti palju võimalusi, nemad lõid ka rohkelt peale, kuid õnneks olid need sooritused alati napilt ebatäpsed. Poolajale läksime tulemusega 0-0.

Teine poolaeg sai siiski koduvõiskond ennast paremini tööle ja Kuusalu värava lähistel olid ärevad momendid. 49. minutil sai vastane eduseisu, kuid seda vaid minutiks, sest Evert kasutas hästi ära vastase ebaõnnestunud volley, mille ta esimese puutega käärlöögiga väravasse saatis. Poisid oli eufoorias ja seda mõistetavalt, sest efektne sooritus jättis ka vastasvõistkonna nõutult tähistamist vaatama. Kuusalu oli võimalus ka teine lüüa, kuid löögisooritus jäi nõrgaks. Kaks väravat said vastased meie vastu vilistatud vigadest, mille standardolukordadest kõrged pallid kasti saadeti, ning markeerimata mängijad need ilma vaevata sisse lõid. Järvekate 4. värav tuli karistusala joonelt, kui mängijate vahel tulnud värava keskele suunatud lööki ei suutnud meie kiiper tõrjuda.
Kokkuvõtteks 1-4 kaotus, kuid Everti värava üle oli poistel väga hea meel ning võeti kaasa väga positiivne emotsioon.

Seotud uudised