Uudised Tüdrukud läksid suvepuhkusele turniiriga Kuusalus

Tüdrukud läksid suvepuhkusele turniiriga Kuusalus

Külmetunud võistkond ja fännid

Külmetunud võistkond ja fännid

11. juunil toimus U13 tüdrukutel koduturniir Kuusalus. Kahjuks ei saanud ka sel korral kõik meie võistkonna liidrid mängida – Emma oli vigastatud, Chrisset ei olnud. Lisaks kaotasime vastikus sügiseses ilmas toimunud turniiri käigus veel Viktoria ja Anette. See-eest olid meile kaasa elama ja kaasa külmetama tulnud varasemad võistkonna liikmed Chea ja Heliisa, kes praeguseks Lõuna-Eestisse kolinud.

Esimeses mängus kohtusime Viru-Nigulaga. Kuna eelmisel turniiril said tüdrukud nende üle suure võidu, siis nüüd olid kõik tahtmas väravat lüüa ja võistkondlik mäng ununes. Kõik tahtsid ikka ise väravat lüüa. Jah, sellega saadi ka hakkama, aga kena mäng ei olnud. Liisbel, Anette ja Caroly said jala valgeks esimesel poolajal, aga seis võinuks olla oluliselt suurem, kui oleks löögi asemel tehtud sööt kõrvale vabale mängijale. Poolajaks eduseis 3-0. Vaheajal rääkisime läbi, et peaksime ikka sööduga värava alla jõudma. Kasu oli vähe – söötu mängisime, aga kuni rünnaku lõpufaasini, sealt läks ikka isetsemiseks. Kaitse unustasime ära, nii said teisel poolajal avavärava hoopis vastased. Närvi sellest me ei läinud, lõime ise 2 väravat vastu – autoriteks Annabel ja Viktoria. 5-1 võit meile.

Teises mängus kohtusime Tabasaluga – juba tuttava võrdse vastasega. Mäng oli väheste võimalustega. Meil oli avapoolajal 3 head väravavõimalust, aga värava lõid hoopis Tabasalu pallurid, kes poolaja keskosas vasturünnakule pääsesid. Rünnak oli küll võimalik tagasi lüüa,a ga meie poolkaitsjad ei tulnud kaitsesse. Pikalt me 2 kaitsjaga kolme vastase vastu ei saanud, ja vastased pääsesidki juhtima. Teise poolaja algul lõid vastased teise värava meie kaitsja jämedast veast ja sellega oli mäng tapetud. Üritasime veel küll ja võimalusi tekkis, aga usk puudus. Nii tuli võtta teist korda järjest Tabasalult vastu kaotus, numbritega 0-2.

Kolmandas mängus Lasnamäe Ajaxiga mängisime taas nagu esimest mängu – väravalöömise isu vajurtas meeskondlikkust. Aga tasapisi läks paremaks, eriti Anette otsis vaba mängijat tagapostist, selmet ise peale lüüa. Avapoolajal lõime kiirelt 3 väravat – 2 väravat Carolylt, 1 Viktorialt. See võttis mängust pinge ära, vahel said vastased kiirrünnakule, aga Kärt, kes tegi väga hea turniiri, tõrjus kõik ohud korralikult. Teisel poolajal lisasime ühe vastuseta jäänud värava, autoriks Anette. 4-0 võit meile.

Eelviimasesse mängu oli meid vähemaks jäänud, Anette ja Viktoria ei saanud enam kaasa teha. Sellest hoolimata alustasime mängu väga hästi, juba minutiga juhtisime kahe väravaga, autoriteks Liisbel ja Mia. Mia ja Sandra olid üldse selles mängus väga tublid, tekitasid väga palju teravusi. Mänguliselt meie parim mäng turniiril – kõige korralikum söödumäng ja korralikud väravavõimalused. Kokku tuli 5-0 võit, väravad veel korra Liisbelilt, Annabelilt, ja meie noorim mängija Sandra lõi samuti oma esimese värava Eesti meistrivõistlustel.

Viimane mäng oli Rakvere vastu. Siin tundsime puudust Vikist ja Anettest – Mia ja Sandra olid ründes liiga väiksed suurte Rakvere kaitsjate vastu. Võimalusi küll tekitasime, aga äralöömisel olime kartlikud. Kokkuvõttes oli võrdne mäng, kus pisut oli meil enam võimalusi, aga paraku tuli vastu võtta 0-1 kaotus. Tundus pisut ebaõiglane, aga nii ta on, kui ära ei löö. Pall sai isegi latti löödud nurgalöögi järel – Anna-Liisa hea sooritus, aga kahjuks latist sisse ei läinud.

Turniiritabelis lasime sellega Tabasalu juba liiga pikalt ette, neil on 30p, meil ja Rakverel 21p – teised võistkonnad jäävad kaugemale, neil on alla 10 punkti.

Toredat oli turniiril ka – kõik peale väravavahi jõudsid väravalöömisvõimalusteni, seega rünnakutel löögile jõudmine probleem meil pole. Äralöömine pisut on. Eks tegeleme sellega edasi peale suvepausi. Nüüd kaotame aastaks meie väravavahi Kärdi, kes seni peab Ameerikas palli mängima. Meie esimene välismängija 🙂

Turniiril osalesid: Annabel Almet, Liisbel Almet, Anette-Marie Vija, Anna-Liisa Vija, Kärt Plakk, Elissa Kaarmann, Caroly Kiik, Mia Maria Lipsmäe, Sandra Rebane, Rosiine Kask, Viktoria Nyyssönen.

Seotud uudised