Uudised Kokkuvõte U14 poiste võistkonna hooaja algusest

Kokkuvõte U14 poiste võistkonna hooaja algusest

Kuusalu vanematel poisid on aprilli lõpust alates pidanud maha mitu liigamängu. Lühikokkuvõte nendest mängudest:

Aprilli kuu viimastel päevadel kohtusime võõrsil JK Loo võistkonnaga, kes näitas ilusat kokkumängu ja väravanäljast olemist. Küll oli meil nimekiri pikk antud mänguks, kuid reede õhtuseks mänguks poisid väga valmis ei olnud.  Kiiret väravat me ära ei suutnud hoida ning esimesel poolajal väravavahi positsioonil eksperimenteerimine  meile seekord palju edu ei toonud. Peale 0-6 poolaega  vahetasime ka oma kindameest, kes küll pidi teisel poolajal veel viis palli võrgust koguma, kuid kindlasti märkismisväärseks on see, et Miikael tõrjus esimest korda suurte väravatega mängides penaltilöögi ära.

8. mail pidasime esimese kodumängu, kui meile sõitis külla Maardu LM. Taaskord tegi säravat tööd väravas Miikael, kui pareeris osavalt külaliste ohtraid lööke. 25 minutit oli seis ikka veel  viigis 0-0 ja vastased muutusid juba närviliseks. Peale seda lasime 25. 26. ja 27. minutil endal järjest värava lüüa ning poolaja lõpetas õnnetu Karl-Jaco omavärav. Kuna Maardu sai hoo üles, siis teisel poolajal jätkati väravatelöömist ning pidime kuus palli veel võrgust noppima. Poisid võitlesid palju, kuid lõpuks tugevam rebis meid lihtsalt ribadeks.

14. mail sõitsime külla Flora II-le võistkonnale Kotka staadionile. Mäng oli võrdne ja võibolla isegi rohkem Kuusalu ohjes, kuid väravavõimalusi ei suudetud realiseerida. 8.minutil jäi Andreas äärelt tulnud tsenderdusele ette ning pall lendas meie väravasse. Surusime ja lõime võimalusi, kuid vastaste kiiper oli tasemel ja Florakad südid. Peale 1. poolaja 0-1 kaotusseisu alustasime samuti isukalt, kuid väravalöögini väga ei jõutud. 49. minutil said Florakad ka teise värava, mis võttis neil veidi pingeid maha ning enam liialt rünnakule ei tuisatud. Poisid olid tublid, kuid tunnistasid ka ise, et võimalusi oli Kuusalul rohkem, kui ära ei suudetud lüüa. Pitseri pani ka vahetuste puudumine.

22. mail oli teine kodumäng Kuusalule ning võõrustasime Kohtla-Järve JK Järve võistkonda. Meeskond seadis endale eesmärgiks vähemalt üks värav lüüa ja see õnnestus väga hästi! Poolajaks juhiti mängu 2-1 Hugo ja Marteni väravatest. Teisel poolajal lõi veel Marten ühe, samuti skooris ka Ats ning penaltipunktil oli täpne Aaron. Viimasel minutil said ka külalised ühe värava juurde. Kokkuvõtteks hooaja esimene võit tulemusega 5-2 ning abitreener Asso sõnul olid poisid mänguks hästi valmis ja motiveeritud, et tuleks väravaterohke mäng.

27. mail, reede õhtul tegime väljasõidu Sillamäele. Väga terav ja tugev meeskond alustas korraliku survega ning näljane mängustiil ei lasknud kaua väravat oodata. Nurgalöögid olid väga ohtlikud ning väledusega rebiti meie äärekaitse ribadeks. Kuigi poolaja kaotasime mõne väravaga, ei lasknud poisid pead norgu ja otsustasid ka ise palli pärast rohkem võidelda.  Saime ka paari minutilise ohja endale, mille lõpetas kohtuniku otsus – meie vastu tehtud vea olukorras määras ta nii Kuusalu mängijale kui  vastasele arusaamatu kollase kaardi. Minut hiljem määras kohtunik Miikaelile ka teise kollase ja saatis ta platsilt minema. Enne kui vastane sai rünnakule tuhiseda, tõukas Sillamäe mängumees Aaronit ning  seda näinud Nikita lükkas ka vastase sealt olukorrast eemale. Tähelepanu keskpunktiks muutunud kohtunik määras Sillamäe mängijale kollase ja Nikitale otse punase kaardi. Olime jäänud 2 mehelisse vähemusse. Vastased muidugi realiseersid järjepanu omi võimalusi, kuid saime ka oma olukorra, kui hästi kombineeriti söötudega ning jõudsime vastaste kasti. Hugol mängiti kastis vabaks, kuid löögi asemel lükkas ta palli kannaga tagant kiirendanud Atsile, kelle lööks siiski paar sentimeetrit väravalatist üle lendas. Seekord oli selgelt tugevam Sillamäe, kuid vaatamata vähemusse jäämisele, võitlesid poisid südilt.

30. mail sõitis Kuusalu staadionile Viimsi MRJK II võistkond.
Kuusalu küll alustas isukalt ja saadi mitmeid kordi löögile, kuid väravat ei suudetud vormistada. Hoopis külalised asusid juhtima kaitseliini arusaamatusest, mis lõppes väravavahi ebaõnnestunud väljatulekuga. Poisid võitlesid südilt ja Viimsi oli hädas meie rünnakute peatamisega. Sooritasime häid nurgalööke, kuid pallile ei pannud keegi jalga vahele ning seetõttu ka mänguvahend poiste vahelt läbi korduvalt lipsas. Mida aeg edasi, seda rohkem sai mängu ka Viimsi, kes nõelas pigem kontrarünnakutest. 60. minutil said kollased kaardid Kuusalu ja külaliste mängumees, kuna vaidlesid omavahel, kes keda lükkas Viimsi kasuks antud veaolukorras. Viis minutit hiljem tegutses meie kaitseliin passiivselt ning äärelt tulnud sööt keskele ning 16. meetrilt teele saadetud löök maandus väravas. Minut hiljem hakiti meie mängumeest ning saime kasutada taaskord ühe paljudest karistuslöökidest. Marten lõi palli kaitseliini seljataha ja teravat liikumist näitas Ats, kes mänguvahendi sisse lükkas ning vähendas kaotusseisu minimaalseks. Saime veel ühe hea võimaluse skoorimiseks, kuid kahjuks pall oma teed võrku ei leidnud. Võitlusrohke ja võrdne mäng lõppes seekord Viimsi poiste kasuks 2-1.

Seotud uudised