Uudised Alanud on U13 tüdrukute meistrivõistlused

Alanud on U13 tüdrukute meistrivõistlused

Moment Tabasaluga mängust

Moment Tabasaluga mängust

Laupäeval 28.mail toimus Rakveres U13 tüdrukute selle hooaja esimene meistriliiga turniir.

Esimeses mängus olid meie vastasteks kohalikud Rakvere Tarva jalgpallitüdrukud. Alguses olime veidi unelevad, oli palju pallikaotusi ja me ei saanud oma mängu korralikult käima. Vastased karistasid meie peataoleku ära ja läksid 1:0 juhtima. Teisel poolajal tegime mitmed muudatused, mis kohe ka kandsid vilja- Annabel sai ilusa söödu ette, mängis väravavahist mööda ja lõi viigivärava. Sellest saime enesekindlust ja mängupilt muutus palju loogilisemaks. Viimasel minutil tõusis Kärt mööda oma äärt, andis hea söödu Emmale, kes andis ühepuutega palli Rosiinele värava alla, kes selle väravasse suunas. Mäng lõppes 2-1 meie kasuks.

Teises mängus asusime võistlustulle JK Tallinna Kaleviga. Kohe alguses hakkasime mängu domineerima ja suutsime suruda oma mängutempo peale. Meil tekkisid loogilised olukorrad, vajadusel rahustasime mängu ja tõime palli tahapoole. Korralikku ja enesekindlat tööd tegi meie kaitseliin – Anna-Liisa ja Elissa, kes “kiigutasid” palli omavahel, meelitasid vastased kõrgemale ja tekitasid sellega ruumi ründajatele. Meie võiduvärava eest hoolitses Annabel, kuid pealelööke said teisedki teha. Mängupildi poolest meie selle turniiri parim mäng. Lõppskoor 1-0.

 Kolmanda mängu vastasteks olid Ajaxi neiud. Mäng oli suhteliselt tasavägine, mõlemal tiimil oli eksimusi, aga ka ohtlikke võimalusi. Meie mängus paistis eriliselt silma Sandra, kes võitles korralikult palli pärast ja tekitas endale ka lubavaid võimalusi. Emma tekitas nii endale kui ka tiimikaaslastele mitmeid olukordi vastaste värava all. Ühe nendest realiseeris Annabel, kes skooris kohe mängu alguses. Meie teise kolli võitles jällegi endale välja Emma, kes karistas Ajaxit nende pallikaotuse järel. Jala sai valgeks ka Liisbel, kes 3vs1 situatsioonis vastaste väravavahiga lõi palli temast ilusti vabasse nurka. Lõppskooriks jäi 3-0 Kuusalu kasuks.
 Neljas mäng toimus Viru-Nigula SK jalgpalluritega. Mängus oli näha liiga rutakaid lahendusi: mängijad tahtsid kohe pika palli vastaste värava alla viia või juba poole platsi pealt pealelööke teha. 1.minutil sai Emma vastaste eksimuse tõttu esimese värava kirja. Sellele järgnes kaks Liisbeli kolli, kui Elissa tõusis palliga mööda äärt ja andis söödu Liisbelile värva alla. Annabel proovis pealelööki ka keskväljalt, ühe nendest suutis ka realiseerida. Eriti palju mänguminuteid said selles mängus Sandra ja Rosiine, kes näitasid head võitlust palli pärast, Sandral tekkis ka päris palju väravavõimalusi. Jala said selles mängus valgeks Caroly, Annabel, Liisbel ja Emma Otilie. Lõppskooriks jäi 7-0 võit.

 Viiendas mängus olime vastamisi JK Tabasaluga. Vastased asusid kohe mängu domineerima ja viisid end 2-0 juhtima, see viis meid veidi rivist välja, kuid varsti kogusime end. Esimese poolaja lõpus võitis Liisbel peaga palli ja mängis selle Emma Otiliele, kes lõi meie esimese värava selles mängus. Varsti peale seda võitis Liisbel taas palli keskväljal ja mängis väravavahist palli mööda ning skooris. Kahjuks meie mäng lagunes peale viigi saavutamist ja vastased realiseerisid oma paljudest ohtlikest võimalustest veel kaks. Mängutulemus jäi 4-2 Tabasalu kasuks.

Peale esimest turniiri platseerusime liigatabelis teisele kohale Tabasalu järel.
Meie koosseis turniiril: Chrisse-Lisett Vallask, Elissa Kaarmann, Anna-Liisa Vija, Emma Otilie Mäe, Rosiine Kask, Sandra Rebane, Liisbel Almet, Caroly Kiik, Kärt Plakk, Annabel Almet

Seotud uudised