Uudised 2005-06 sünniaastaga poisid kogusid tabelisse 2 võitu

2005-06 sünniaastaga poisid kogusid tabelisse 2 võitu

22. mail pidi toimuma kodumäng JK Kuusalu Kalev 2005-06 poistel MRJK II eakaaslastega. Seoses vastaste leeris valitseva segadusega juhtus nii, et nad mängule paraku ie jõudnud ning tabelisse kanti +/- võit meile. Kohal olid praktilised kõik poisid, eks said kogeda esmakordselt võidumaitset ilma minutitki mängimata…

29. mail said poisid mängukogemust kah – naabervalla klubi FC Jokeri kasvandikega. Mängule olid tulnud pea kõik parimad pojad ning konkurents oli tihe. Mängu alustasime ettevaatlikult, kuid siiski domineerides. Avapoolaja teises pooles avas skoori ja oma isikliku väravaarve Arman, kes skooris vasakult äärelt. Mõningad minutid hiljem mängiti Martenile hea sööt kaitseliini taha – ta edestas vastast ja oli valmis peale lööma kui ühtäkki joosti talle jalgadesse. Määrati penalti, mille ta ka ise kindlalt realiseeris.
Teine pooleaeg algas vabamas õhus, sest avavärava pinge oli maha võetud ning seis pigem turvaline. Kiirelt kasvatas eduseisu Jesse, kes realiseeris selle hooaja ühe ilusaima värava. Paremalt äärelt tuli Iani poolt hea kõrge tsenderdus karistusalasse ning Jesse lõi selle ühe puutega otse õhust väravasse. Pärast seda väravat toimus väike pingelangus ning võimalusi jagus mõlemale poolele, kuniks mängu 42. minutil sai oma teise värava kirja taas Jesse ning skooriks 4:0. Peale seda tuli meile minut hiljem üks õnnetu omavärav – nimelt ei suutnud me värava all asju ära klaarida ning kuidagi õnnetult see meie mängijast sisse läks. Näitamaks, et me ei jäta midagi juhuse hooleks, skooris kohe järgmisel rünnakul Marten ilusa löögiga umbes 14m pealt otse ristnurka. Veel paar minutit hiljem mängis Marten kaitseliini üle ja sai kirja oma hooaja teise “kübaratriki”. Järelejäänud kaheteistkümnel minutil said mängida tavaliselt vahetusest sekkuvad mängijad. Oli näha, kuidas platsil käituti ebakindlalt ning otsiti liidreid, kes paraku kõik pingil istusid. Veidi peata olekuga tekkis meil siiski paar head momenti eduseisu suurendamiseks, kuid paraku tegid skoori hoopis Raasiku poisid. Kindlustamaks mängu lõppu said viimased liigutused siiski teha kogenenumad mängijad – mängu viimasel minutil skooris 15m pealt Mikk, kes madala palli otse väravasse kõmmutas.

Poiste liigamängud jätkuvad nädala siseste mängudega, kus vastavalt kohtutakse 2. juunil Ajaxiga võõrsil, 8. juunil Maarduga võõrsil ning 14. juunil Loo Tiigritega kodus. Peale seda jääb veel 18. juunil võõrsil mäng Kalev Jüriga ning ongi hooaja esimene pool läbitud ja suvepausile minek 🙂

Seotud uudised