Uudised U12 vanuseklass osales Tiger Cupil

U12 vanuseklass osales Tiger Cupil

16-17.4 osales Kuusalu Kalev U12 poisid rahvusvahelisel kahepäevalisel turniiril Tiger CUP 2016. Turniir toimus Viimsis, uuel kunstmuru staadionil. Võistlustulle läksid Kuusalu poistest: Allen, Arman, Arti, Marten, Mikk, Jesse, Tener, Rikhard, Kaarel, Semjon, Danila, Kregor, Martin, Joonas ja Ian. Alagrupis olid meie vastasteks Raasiku Joker, FC Tiigrid, FC Tiigrid Peetri, soomlaste võistkond KÄPA AC Black ning Tallinna Levadia.

Esimene päev algas mänguga Peetri Tiigrite vastu. Suutsime mängu kontrollida ja võimalusi luua ning teenisime kindla 2:0 võidu. Turniiri teine mäng viis meid kokku Levadia poistega. Suutsime poolajaks 2:0 eduseisu välja mängida, kusjuures kindel penalti jäeti veel andmata, kuid kahjuks teisel poolajal tekkis ebakõla tagaliinides ning saime 2:4 kaotuse kirja. Vanade tuttavate Raasiku poistega läksime peale väikse favoriidina ning saime kiirelt ka äratuskella tunda kui 0:1 taha jäime. Õnneks suutsime kosuda ning võtta 3:1 võidu. Päeva viimane mäng oli tasavägine madistamine soomlastega. Pärast mitmeid võimalusi mõlema värava all leppisime lõpuks 1:1 viigiga ning lõpetasime päeva alagrupi kolmandana. Järgmise päeva mängudest vajasime me kindlasti võitu ja pidime lootma soomlaste kaotusele või vähemalt viigilisele tulemusele Levadia vastu, et lõpetada alagrupp ise teisena ja pääseda poolfinaali.

Teine päev algas hommikul kell 9:00 mänguga Tiigrite vastu. Olime juba varakult staadionil, et poisid jõuaks üles ärgata ning õige meeleolu peale saada. See varajane ärkamine kandis vilja platsil kui suutsime korraldaja võistkonna 2:0 üle mängida.
Ees ootavas poolfinaalis saime kahjuks kaotuse kirja 2:0 MRJK vastu ning kolmanda koha mängus pidime tunnistama Nõmme Unitedi paremust ehk päeva ja kogu turniiri lõpuks mõru neljas koht ning koju sõit.

Seotud uudised