Uudised Meie noorimad pallurid käisid mänguoskusi lihvimas Saku Spring Cupil

Meie noorimad pallurid käisid mänguoskusi lihvimas Saku Spring Cupil

16. aprillil osalesid klubi noorimad – 2007/2008 sündinud poisid ja tüdrukud Saku Spring Cupil. Kokku osales turniiril kaheksa võistkonda ning igal võistkonnal oli neli mängu 2×12 min. Turniiril ei mängitud välja kohti, kuna selles vanuses on kõige tähtsam mängukogemuste saamine ning iga mängija sai endale kaela medali.

Meie võistkond turniiril

Meie võistkond turniiril

Esimene mäng toimus meil Pakri SK võistkonnaga. Esimesel poolajal jäime kohe surve alla ning meile löödi kiirelt lausa kuus väravat. Teisele poolajale minnes oli näha, et kõik on üles ärganud ning hakkasime ka meie mängima. Esimesest ehmatusest sai kiirelt üle ka Markus, kelle jaoks oli see tema esimene turniir. Markus võitles kaitses väga tublisti ning võttis väga palju kiirrünnakuid maha. Taaskord ründes mänginud Mattias suutis väga oskuslikult lüüa vastaste väravasse kiirelt kolm palli. Mäng lõppes 9-3 Pakri SK võiduga.
Järgmiseks vastaseks oli meil Saku Sporting I võistkond. Tegime mängus natukene muudatusi ning muidu kaitses harjunud mägima Gerry-Gerte ja Kertu tõime keskväljale võitlema. Tüdrukud said väga tublisti hakkama natukene võõral positsioonil mängimisega. Kaitses mänginud Hendrik ja Markus mõistsid üllatavalt hästi teineteist ning suutsid enamused ohtlikud rünnakud maha võtta ning tegid Leonard Arturi päeva lihtsamaks. Mängus lõi taas Mattias kaks väravat ning ühe väravaga sai hakkama Gerry-Gerte. Peale kõva võitlust lõppes mäng 4-3 Saku võiduga kui viimastel minutitel teenisid vastased karistuslöögi ning ilusti löödi pall lati alla – Leonard Arturil ei olnud kahjuks võimalustki palli tõrjuda.
Kolmandaks vastaseks oli meil Nõmme Kalju FC Valge ning lapsed teadsid, et tuleb väga raske mäng. Suureks üllatuseks hakkasime kohe peale avavilet mängima ning võitlesime kõvasti. Oma esimese värava peale pallivõitlust keskväljal suutis väravasse toimetada Norman. Kahjuks lõpus väsisime natukene ning vastased said löödud ära enda võimalused. Mängu lõppseis 3-1 Nõmme Kalju FC Valge kasuks.
Päeva viimane mäng toimus meil Saku Sporting II võistkonnaga. Samuti väga tasavägine mäng mis lõppes 3-1 Saku võistkonna kasuks. Enda esimese värava sai kirja Leonard Artur, kes tugeva löögiga saatis karistuslöögi vastaste väravasse. Tublit võitlust keskväljal näitas Kauren kes suutis nii mõnegi ohtliku vastaste rünnaku lõpetada.
Turniiri kokkuvõttes läks meil hästi ning saab olla tulemustega rahul.
Turniiril mängisid Leonard Artur, Hendrik, Markus, Mattias, Gerry-Gerte, Norman, Kertu ja Kauren.

Seotud uudised

Puhkus!Puhkus!

Treeningud on puhkusel kuni 29 või 30 juulini, oleneb treeninggrupist. Seniks on aga mänguigatsust võimalik kustutada kolmapäeviti Kuusalu staadionil: KOLMAPÄEVITI KELL 18 JALGPALL (26.juuni ja 3., 10., 17. ning 24 juuli),