Uudised Tüdrukud käisid FC Jokeri eakaaslastel külas

Tüdrukud käisid FC Jokeri eakaaslastel külas

Pühapäeval toimus meie 2004-06 tüdrukutel sõprusmäng FC Jokeriga. Toimus mäng Aruküla spordihallis, kus hea ja korralik spordihall. Mänguaeg oli 3×25 minutit.

Mängujärgne ühisfoto (autor: FC Joker)

Mängujärgne ühisfoto (autor: FC Joker)

Meil oli mängueesmärk mitte rapsida – et pall ei tohiks minna umbes ja ainult ettepoole, vaid, et igal söödul oleks adressaat. Päris sinna ei jõudnud, aga episoodiliselt näidati ilusat mängu küll. Taktikalise poole pealt näitasid eriti küpsust üles Caroly, Mia ja Liisbel, kes üritasid palli taga kiigutada, kuni ülemised vabanevad. Tipus paraku meil nii hästi ei läinud, ründajad tahtsid pigem ikka otse värava poole tormata, isegi kui mitu mängijat vastas olid. Samas oli võimalus ääred kaasa võtta rünnakusse. Natuke võis nuriseda ka selle üle, et vähe söötsime ääreläbimurde järel keskel ootavale ründajale, eelistades pigem ise terava nurga alt peale lüüa. Tehnika ilunumbreid näitas vahepeal Mia, kes tegi pöördeid kiiresti nagu õmblusmasin – ja edukalt. Mia oli üldse tubli, väga keskendunud esitus temalt. Tegelikult väärivad kõik kiitust, mitmed mängijad üllatasid südi mänguga – näiteks Sandra ja Rosiine paistsid oluliselt enam silma kui varasematel mängudel. Tavapäraselt edukalt mängis Anette, kes peab küll mõnest tüüpveast lahti saama, samuti oli tubli tema õde Anna-Liisa, kes sai mängida kõigil positsioonidel peale väravavahi – ja tuli toime. Kärdil väravas oli vähe tegemist, aga seekord ei lasknud ta ennast sellest segada, vaid mängis korralikult lõpuni.

Vastased olid ka väga tublid, arvestades, et see oli nende teine mängukogemus – iga mängukolmandikuga rahunesid enam ja mäng muutus tublisti tasavägisemaks.

Meie poolt said väravad kirja: Anette 4, Mia 2, Caroly, Rosiine, Liisbel

Meie võistkond osales koosseisus: Kärt, Caroly, Liisbel, Sandra, Mia, Rosiine, Anette, Anna-Liisa.

Seotud uudised