Uudised Tüdrukud saavutasid Elva Cupil kolmanda koha

Tüdrukud saavutasid Elva Cupil kolmanda koha

Eelmisel pühapäeval sõitsime tüdrukutega Nõosse Elva Cupile. Turniirisüsteem oli lihtne, kõik mängisid kõigiga läbi. Vastasteks oli 3 Elva võistkonda, Tartu Tammeka ja Nõmme Kalju. Haigestumise tõttu jäi eemale Viktoria, tänu sellele sai väravavahidebüüdi teha Kärt – kes sai sellega ka edukalt hakkama.

Avavoorus mängisime FC Elva Rohelise võistkonnaga. Mängu algus oli vastaste kontrolli all, me ei saanud nagu tavaliselt end esimeses mängus käima. Vastased said peatselt 1-0 ette, aga seejärel muutusid passiivseks. Ei läinud väga palju mööda kui Anette viigistas seisu ning seejärel olime võidule pigem lähemal meie. Võimalusi oli küll mõlemal võistkonnal, aga me olime ikka eriti halvad võimaluste lahendamisel, vägisi peksime palliga väravavahti. Lõppseisuks 1-1.

Kuusalu Kalevi võistkond treeneritega

Kuusalu Kalevi võistkond treeneritega

Teine mäng oli turniiri favoriidi Nõmme Kalju vastu. Jäime kohe surve alla, 2 vastaste mängijat suutsid meid järjepidevalt segadusse ajada. Mängijad tahtsid võtta kindlat vastast, mitte jälgida oma tsooni ja nii jooksime pidevalt kokku vales kohas ja vastased leidsid kergeid löögivõimalusi. Jäime kiirelt taha, korra saime veel Anette ilusast läbimurdest ühe värava kaugusele, aga vahe kärises kohe taas. Suur 1-6 kaotus oli õiglane tulemus. Mängisime isuga, aga olime kaitses võistkondlikult natuke liiga segaduses.

Kolmandas mängus kohtusime FC Elva Valgega. Olime terve mäng tugevas ülekaalus ning pidanuks suutma lüüa kümmekond väravat. Paraku – realiseerimisel tabab meie mängijaid võistluskogemuse vähemusest paanika ja taotakse palliga vaest vastaste väravavahti, selmet rahulikult pall nurka lükata. 3 väravat suutsime lüüa, kõigi autoriks Anette, kes valiti ka selle mängu parimaks. Samas – väravalöömise võimalused olid poolel võistkonnal, kahju, et rohkem mängijaid oma väravalöömisega enesekindlust kasvatada ei saanud. 3-0.

Eelviimases mängus kordus sarnane asi Tammekaga. Olime kõvasti üle, aga ei tahtnud kuidagi palli väravasse saada. Vastastel oli raskusi palliga üle poole platsi saada, aga meie ei suutnud ikkagi üle 3 värava lüüa. Väga halvad olime pressingu tegemises, kokkulepitud asjad ei toiminud. Esimese värava lõi taas Anette, aga seekord said meil ka teised mängijad värava kirja. Liisbel tegi pika triblingu kaitsest ja lõi 2-0, Kärt väravavahina tuli lõi karistuslöögist lõppseisuks 3-0.

Viimases mängus FC Elva Punasega oli seis selline, et kaotus jätnuks meid turniiril neljandaks, viik kolmandaks ja võit tõstnuks teiseks. See oli meie parim mäng turniiril – kaitses tegutsesime väga hästi, hoidsime vastaste löögid miinimumi peal. Ise tekitasime teravamad võimalused vasturünnakutega, aga paraku ei saanud väravavahist jagu. Mäng oli turniiri ainus väravateta viik. 0-0 andis meile kolmanda koha. Mängu parimaks valiti kaitses head tööd teinud Liisbel, autasustamisel sai turniiri parima väravavahi auhinna Kärt.

Turniiritabel

Eelkõige oli näha, et meil on kõige suurem probleem rünnakute lõpetamisega. Võtame selle trennis käsile.

Võistkonna koosseis: Chrisse Vallask, Liisbel Almet, Rosiine Kask, Anette-Marie Vija, Anna-Liisa Vija, Caroly Kiik, Sandra Rebane, Mona-Brit Randes, Liselotte Goercke, Kärt Plakk

Seotud uudised