Uudised Meie 2005-06 poiste võistkond osales Fenster Aluminium CUPil edukalt

Meie 2005-06 poiste võistkond osales Fenster Aluminium CUPil edukalt

Eelmisel nädalavahetusel osales Kuusalu Kalevi 2005-2006 sünniaastatega poiste võistkond talvisel turniiril Fenster Aluminium CUP 2016. Mängud toimusid Tallinnas, Männiku kilejalgpallihallis.
Turniiri formaat oli 8+1 väljakul, nr. 4 palliga ning suluseisuga ehk meie jaoks mitu uut asja korraga. Lisaks meie oma poistele – Marten, Arman, Jesse, Mikk, Ian, Joonas, Rikhard, Tener, Danila, Kaarel ja Allen kutsusime abiks ka 2 vanema grupi poissi, Nikita ja Andrease. Peamiselt mängisimime formaadis 3 – 4 – 1 ning vahetusse jäi veel 4 poissi.

Autor: jalkafoto.com

Autor: jalkafoto.com

Autor: jalkafoto.com

Autor: jalkafoto.com

Laupäeval kui toimusid alagrupi mängud saime kohtuda Tallinna Kalev Jüri I võistkonnaga (3:2 võit), FC Flora (0:0 viik) ja Nõmme Kalju (SV) võistkonnaga (1:1 viik). See tagas meile kokku 5 punkti ning alagrupi teise koha. Alagrupi võitis 7 punktiga Flora, meile järgnes 4 punktiga Kalju ja Jüri jäi punktita. Alagrupi mängudes oli näha tugevat võitlusvaimu ja soovi poolfinaali pääseda. Eriti ilmekaks näiteks oli viimane Kalju mäng, kus sisuliselt mängiti alagrupi teise koha peale. Jäime 1:0 taha, kuid hoidsime pea külmana – tegutsesime oma plaani järgi ning suutsime viigistada vaid paar minutit enne lõppu.

 

Pühapäeval toimusid kohamängud, kus päeva esimeses kohtumises võtsime mõõtu Nõmme Kalju (PK) võistkonnaga. Mängisime oma liinidega all, andsime vastastele võimaluse domineerida ning mängisime ise kontrarünnakute peale. Kui esimene poolaeg lõppes 0:0, siis teisel poolajal suutsime oma plaani ellu viia ning kahe hea kontraga ka 2:0 võidu võtta. Ees ootas meid finaalis Flora, kes võitis teises poolfinaali Raplamaa võistkonda. Finaalis suutsime kaua hoida väravateta viiki. Mängupilt oli sarnane eelmise päeva alagrupimängule, kus samuti Flora domineeris ja meie kontratele mängisime. Seekord oli õnn Flora poolel kui skooriti otse nurgalöögist ning  mängulõpus veel korra ka mängulises olukorras – kokkuvõttes siis 2:0 kaotus ning teine koht oli tõsiasi!

Autor: jalkafoto.com

Autor: jalkafoto.com

Turniir andis suure kogemuse eelseisvaks suveks ning üleüldiselt tulevikuks. Siiski on mängus mitu aspekti, mis vajavad veel parandamist.
Eriauhindadest sai Arman parima väravavahi tiitli ning meene, lisaks võiskonna üldkarikale kingiti ka meeskonna foto. Viimased mõlemad meened asuvad spodrikeskuses kõigile vaatamiseks.

Seotud uudised