Uudised Turniir “Rõõm Jalgpallist” oli edukas

Turniir “Rõõm Jalgpallist” oli edukas

Kuusalu poisid võtsid osa 29. novembril FC Flora poolt korraldatavast toredast turniirist „Rõõm Jalgpallist”. Turniir oli mõeldud neile, kes on jalgpalliga äsja algust teinud või puudub suurem võistluskogemus. Kuna ka meie 2003/2004 grupis on mängijaid, kellel võistluskogemus puudub, siis said esimest korda võistlustulle astuda Nikita, Matvei, Kristjan ja Alex.

2004 poisid noppisid esikoha, kes võitsid 4 ja viigistasid ühe mängu. 2004. poiste turniiri parimaks mängijaks sai Ats. Väga silmapaistva esituse tegi ka Nikita, kes lõi otsustavaid väravaid ja näitas head mängulugemist. Kuusalu võistkonnas mängisid: Jarek, Olle, Arthur, Ats, Andreas, Romet, Jaak, Markus ja Nikita.

2004 POISID
I koht – Kuusalu JK Kalev
II koht – JK Sparta Sinine
III koht – Pärnu JK Poseidon
IV koht – Raplamaa JK
V koht – FC Flora
VI koht – JK Sparta Kiili

2004. poisid
Ats Soosalu

2003 poisid pääsesid alagrupist teisena edasi. Esimese kohtusime võitsime MRJK III tiimi Matvei väravast, teise mängu viigistasime Nõmme Kalju Hiiu võistkonnaga. Viimases alagrupi mängus kaotasime liigakaaslastele Jõhvile napilt ühe väravaga ja poolfinaalis samuti jäime ühega alla Pärnule. 3.-4. koha mängus saime 0-3 kaotuse MRJK II vastu. 2003 posite eest olid väljas: Miikael, Joosep, Karl-Jaco, Hugo, Matvei, Kristjan, Alex, Aleks-Gregor, Aaron ja Marten.

2003 POISID
I koht – Jõhvi FC Lokomotiv
II koht – Pärnu Kalev SK
III koht – Martin Reimi Jalgpallikool II
IV koht – Kuusalu JK Kalev
V koht – Martin Reimi Jalgpallikool III
VI koht – Nõmme Kalju FC Hiiu
VII koht – Nõmme Kalju FC Laagri Must
VIII koht – FC Flora

2003. poisid

Seotud uudised