Uudised D klassi poisid lõpetasid hooaja Sillamäel

D klassi poisid lõpetasid hooaja Sillamäel

Võistkond SillamäelViimases mängus sõitsime külla Sillamäe võistkonnale, kellele suvises kodumängus jäime alla 8-4 ning septembri mängus 5-1.
Seekord olid mänguohjad meie kätes, kuid võimalusterohke mäng ei tähendanud rohkelt väravaid.  Tegime vastasele ootamatult kõrget pressi ning halvasime kodumeeskonna mänguehituse.  Kaitses said proovida Markus, Romet ja Evert, kes said suurepäraselt hakkama ja näitasid head mängulugemist. Kindlate söötudega leiti hästi keskväljal tegutsenud Ats, Andreas ja Aaron. Saime häid skoorimisvõimalusi, kuid Sillamäe kiiper tegi silmapaistvaid tõrjeid. Teenisime ka standardolukordi, millega tekitasime vastastele omajagu peavalu. Ühte Andrease teele pandud kõrget nurgalööki ei suutnud tühja väravasse meie ründaja Jarek paraku lükata ning seis püsis poolaja muutumata.

Teisel poolajale vastu minnes rääkisime poistega läbi, et mäng on meie kätes ning võimalus võit vormistada on realiseerimise küsimus. Alustasime samuti südilt ning oli kohe võimalus ka skoorida, kuid puurilukk oli tasemel.  Hästi mängiti vabaks söödumänguga Jaak, kes siiski ei tahtnud esimese puutega tühja väravasse palli suunata ja proovis palli omaks saada. Teise jalaga tehtud löök aga veeres posti kõrvalt napilt mööda. Vastaste kindamees oli juba mängust väljas, kuid skoor jäi avamata.
37. minutil skooris Ats, kes madala löögiga Kuusalu juhtima viis.  Vastased ei murdnud kaua pead, kuidas meile järgi jõuda – paar minutit hiljem teeniti nurgalöök, kus väga jõulise mänguga neutraliseeriti meie väravavavaht Rauno kes oli palli püüdmas. Vastane jooksis ta pikali ning lõi värava, mängijaid jäid ootama küll kohtuniku vilet tehtud vea eest, aga seda ei tulnud. 1-1 oli tõsiasi.
Poisid hoidsid mänguemotsiooni veel kõrgel, sest see oli Sillamäel ainus rünnak teisel poolajal millega meie värava alla jõuti. Surusime veel, kuid ei suutnud kuidagi palli raamidesse virutada. Vastased kasutasid meie eksimuse ära, kui kõrgele tõusnud kaitseliin hoidis palli veidi kaua ning kaotas selle. Sillamäe mängijad sai paar head kiiret söötu ja õnnega pooleks jõudis see ka meie kaitseliini selja taha, kus nende mängumees palli madala löögiga võrku saatis. Viimased 10 minutit tegutses kodumeeskond kompaktselt oma väljakupoolel ning ründesse enam ei kiputud, paraku ei suutnud me nende kaitseliinist enam läbi murda ja napp kaotus tuli vastu võtta.

Viimases kodumängus mängisime võrdselt Jõhvi FC Lokomotiviga, kui poolaeg lõppes tulemusega 2-2, kuid olime sunnitud tegema vigastuse tõttu väravavahi vahetuse ning kahjuks muutis see meie mängujoonist oluliselt ning kokkuvõttes kaotasime võitluslikus mängus 2-4.

Üldiselt jäid poisid hooajaga rahule ning nad tunnistasid, et  pingelisi mänge oli rohkem kui eelmine hooaeg. Treener Markuse arvates oli terve hooaeg meeskonnavaim hea ning see ei sõltunud tulemustest: “Poisid mängisid alati võitluslikult, ning positiivseid laenguid pakuti nii võistkonna kaaslastele kui treenerile.”

.
Poisid NarvasKodumängud olid lemmikudEesti-Leedu mängul

Seotud uudised