Uudised 11.oktoobril toimus taas D-klassi tüdrukute Eesti meistrivõistluste turniir

11.oktoobril toimus taas D-klassi tüdrukute Eesti meistrivõistluste turniir

Turniir viidi läbi Lasnamäel Ajaxi staadionil.

Esimeses mängus olid meil vastasteks Viru-Nigula SK tüdrukud. Mäng oli väga tasavägine, ohtlikke olukordi oli mõlemal naiskonnal, kuid vastased ei suutnud oma pikkuselist ja vanuselist eelist ära kasutada ja lõppseis jäi 0:0. Kuusalu tüdrukutel oli kõige parem võimalus Liisbelil, kes võitis palli ja triblas kaitsjatest mööda, kuid väravavaht tõrjus tema löögi. Hästi jäi silma ka Caroly, kes võitles palli pärast ja tegi kaitses head tööd.12169380_1029889053729012_1963704248_o

Võistkond lõbusas meeleolus

Võistkond lõbusas meeleolus

Teises mängus olid vastasteks Ajaxi neiud. Mängu domineerisid Ajaxi tüdrukud, kes proovisid pealelööke nii kaugelt kui lähedalt, kuid meie seisime vapralt kaitses. Esimese poolaja lõpus tuli Ajaxilt järjekordne kauglöök, mis läks latti ja põrkas sealt värava peale, kuna võrgus oli auk, siis kukkus pall läbi augu väravasse. Algul oli suur segadus seoses sellega, et ei saadud aru, kas kohtunik loeb värava ära või mitte. Kohtunik luges värava ära ja peale seda ei sujunud ka meie mäng ning teisel poolajal pidi meie väravavaht Viktoria ka teise palli oma selja tagant ära tooma.

Kolmandas mängus oli meie vastu platsil liiga liider Levadia. Meie väravavaht Viktoria sai mängus Ajaxi vastu veidi viga ja jättis selle mängu vahele. Väravasse läks meil Annabel, kes oli alguses väga ebakindel, kuid mängu jooksul kogus enesekindlust ja näitas häid tõrjeid, kuid mängijad hakkasid väsima ja nii tuli meie väravapostide vahelt ära tuua mitmed meie lohakusest ja eksimusest tingitud pallid.
Neljandas mängus olime vastamisi FC Floraga, kelle mängijad olid meie omadest tunduvalt suuremad. Väravasse suundus Viktoria, kes oli vahepeal kosunud. Viktorialt tuli mängus suurepäraseid tõrjeid ja meie mängijatel oli nii mõnigi ohtlik olukord vastase värava all. Esimese poolaja lõpus toimus pealelöök meie väravale, mille Viktoria tõrjus, kuid nii õnnetult, et pall põrkas vastu posti ja sealt omakorda vastu tema pead ja seetõttu pidime Viktoria välja vahetama ja Elissa läks meie väravaposte kaitsma. Selle mängu parim moment oli Annaliisal, kes sooritas pealelöögi, mis väga napilt läks väravast mööda.

Viimases mängus kohtusime Nõmme Kalju tüdrukutega. Mäng oli meie poolt veidi uimane ja sellest tingituna tuli esimene värav, mis viis meie tüdrukud natuke rivist välja. Teisel poolaja vahetasime meie väravas seisnud Annabeli ära Elissaga. Kohe alguses  lõid vastased avalöögist järjekordse värava, kuid meie mängijad said nagu teise hingamise ja hakkasid äkitselt palli pärast võitlema ja pingutama. Meil tekkisid väga head võimalused värava löömiseks, kuna vastaste väravavaht liikus väravast välja ja osales rünnakul. Eriti hea näide sellest on Annabelil tekkinud võimalus,kui värav oli tühi ja ta lõi peale, kuid viimasel hetkel jõudis väravavaht käe vahele panna. See oli vastastele ootamatu ja edaspidi olid nad hoolsamad. Mängu viimasel minutil tekkisid  1v1 olukorrad ka Liisbelil ja Carolyl. See oli meie parim mäng sellel turniiril.

Meie mängijate Mona-Briti ja Caroly jaoks oli tegu esimese turniiriga ja mõlemad said väga hästi hakkama ja ka korralikult mänguaega.

Meie koosseis : Sandra Rebane, Caroly Kiik, Mona-Brit Randes, Viktoria Nyyssonen, Annabel Almet, Liisbel Almet, Mia-Maria Lipsmäe, Annaliisa Rootalu, Elissa Kaarmann.

Treener: Eeva-Maria Jõesalu

Seotud uudised