Uudised Nooremad poisid pidasid kodumängu FC Levadiaga

Nooremad poisid pidasid kodumängu FC Levadiaga

Mängulõpupilt Sergei Pareikoga

Mängulõpupilt Sergei Pareikoga

30.augustil kohtus 2005-2006 poiste võistkond eakaaslastega Tallinnast. Külla oli tulnud Tallinna Levadia koos Sergei Pareikoga, kelle poeg seisis samuti väravaraamide vahel.

Veidi jahedale ilmale vaatamata oli kohale tulnud palju poisse – täpsemalt kõik peale Kaarli, kes oli haigestunud. Tegime omale omase soojenduse, mõne liikumise, et varajased kellaajast ennast äratada ja mängu hästi alustada.  Suutsime mängida siiski umbes 5 minutit kui avavärava lõi Levadia. Peagi tuli ka teine värav nende poolt ning kui hetkeks tundus, et suudame taastuda 2:1 vastuvärava näol, siis reaalselt mingit vastupanu osutada me ei suutnud. Mängu poolaeg oli 4:1 ning kohtumise lõpuks 8:1. Treeneri sõnul tehti viga peamiselt kaitse ja poolkaite liinide vahel, kes ei suutnud vastasmängijaid korralikult markeerida ning oldi lihtsalt laisad. Poisse õnneks 8:1 kaotus ei kurvastanud, sest mängu lõpus sai Eesti koondislasega pilti teha!

Järgmine kohtumine juba 5. septembril Tapal, kellega kevadel 3:3 viiki mängisime kodus.

Seotud uudised