Uudised Kuusalu Kalevi 2003 poisid tundsid võidumaitset

Kuusalu Kalevi 2003 poisid tundsid võidumaitset

Kuusalu vanemad poisid teenisid 5-1 võidu Jõhvi FC Lokomotiivi eakaaslaste vastu.
Esimeses voorus Jõhvis mängisid vastased meid napi 2-1 paremusega üle, kuid seekord tegutsesid Kuusalu poisid tunduvalt enesekindlamalt ning palju võimalusi külalistele ei jäetud.

Võõrustajad panid pressi peale ning suunasid mängu vastaste poolele. Esimene värav lasi oodata end 5 minutit, kui Aaron, väravaesisest saginast, palli võrku lõi. Juba minut hiljem duubeldasime oma eduseisu, kui Ats jala valgeks sai. Häid võimalusi oli veel Miikaelil ja Evertil, kuid pall võrku ei maandunud. Ka meie värava all oli esimese poolaja teises pooles paar ärevat momenti, kuid südi kaitsetööga suutsime hoida värava puutumata. Enne poolajavilet lõi Ats oma teise värava ja saime puhkama minna kindlas 3-0 eduseisus.
Teine poolaeg olid vastased agaramad, kuid meie vasturünnakud ohtlikumad. 50. mänguminutil virutas külalismeeskonna mängija omade kasuks ühe tagasi, kuid mängulõppedes suutsime siiski ise 2 väravat sepistada. Autoriteks Aaron ja kübaratrikiga maha saanud – Ats.

Treeneri sõnul mängisid poisid õnnestunult ning loogiliste käikudega peatati vastaste ründemäng. Samuti toimis kogu meeskonnaga üleminek kaitsest rünnakule ning peavalu valmistasime neile ka standardolukordadega. Poiste häälestus mängule oli tükk maad parem, kui eelnevates kohtumistes.

Mängus osalesid: Joosep(vv), Andreas, Karl-Jaco, Marten, Markus, Aaron(K), Ats, Evert.
Vahetusest sekkusid: Miikael, Ardo, Romet, Arthur, Jaak, Aleks-Gregor ja Jarek.
Protokoll: http://jalgpall.ee/lprotocol.php?st=style_y.css&proto_id=60081&b=D1.II&year=2015

Seotud uudised