Uudised Meie E klassi poisid said kirja võidu koduväljakul

Meie E klassi poisid said kirja võidu koduväljakul

Kohtusime 9. juunil JK Loo võistkonnaga, kes polnud päris see sama, keda eelmisel aastal võõrustasime, kuid kindlasti polnud nad nõrgemad. Meie läksime vastu peaaegu täieskoosseisus, puudus ainult Tener. Platsil mängisid meil Allen esimene poolaeg väravas ja Arman teine poolaeg. Mõlemad said ka väljakul mehetegusid teha vastavalt poolkaitses ja ründes. Kaitseliinis tegi kõik 50 minutit kaasa esmaskordselt Mikk, kes tahtis küll vahetust, kuid ei saanud seda. Vasakkaitse poole peal alustas Rix, kuid kui Joonas saabus, siis hõivas ta oma tavapärase koha ning mängis seal lõpuni. Paremkaitses sai kõige enam vangerdusi tehtud – seda kohta mängisid Kaarel, Rix, Arti, Kregor ja Risto. Keskväljal nii vasakul kui paremal äärel said proovida liikumisi Jesse, Rix, Marten, Martin, Ian, Allen ning ründesse jäid erinevatel aegadel Arman, Ian ja Danila.

Poistega leppisime enne mängu kokku, et nad naudiks mängu ja ei mõtleks üle. Kõrval olev pilt oleks heaks iseloomustuseks, mis emotsiooniga mängiti ning kuidas võit tuli.

Võidukas meeskond

Võidukas meeskond

Mäng ise kulges meie jaoks hästi. Suutsime palli liigutada ja vastaste nõrgad kohad üles leida. Olgugi, et kõik viis väravat skooris Marten, tuleb tunnistada, et neist enamikul oli hea eeltöö meeskonna poolt.  Treenerile valmistas enim heameelt see, et ei otsitud alati ainult kiiret ja sirgjoonelist lahendust, vaid mängiti söötu ka tagant kaitsjate ja väravavahiga. Hea oli ka see, et vastaste väravad tulid meie oma “tööõnnetustega”, mida tavaliselt ei juhtu. See oli hea ette valmistus laupäevaks kui kohtutakse Paide Linnameeskonna poistega Paides, kohalikul kooli väljakul 🙂

Seotud uudised

Flora Cup 2013Flora Cup 2013

Kuusalu Kalevi 2004. aastal sündinud poisid võtsid  osa turniirist, mis toimus Eesti Jalgpalli Liidu uues Lilleküla sisehallis. Saime jõudu proovida esmakordselt samasse vanuseklassi kuuluvate poistega. Igal võistkonnal oli lubatud kaasata