Uudised Kuusalu Kalev – Raasiku Joker 12-3

Kuusalu Kalev – Raasiku Joker 12-3

Kevadringi viimane mäng oli vanade sõpradega Raasikult. Mäng tõotas tulla keeruline ja raske, sest meie poolt olid puudumas regulaarsed kaitsjad Kaarel ja Joonas ning lisaks oli puudu ka tipuründaja Ian. Sellest tulenevalt muutsime oma formatsiooni kaitses ning riskisime mängides kahe kaitsjaga. Alustasime Arman väravas, Mikk ja Tener kaitses, Jesse, Rikhard ja Marten poolkaitses ning Allen ründes. Mäng algas meie poolt rabedalt ning oli tunda, et poisid ei mängi meeskondlikult – prooviti palju ise ära teha ning tihti jooksid need üritamised tupikusse. Esimese poolaja keskel meenus poistele, kuidas see söödumäng käis ning nii hakati Raasiku kaitseliini heade lühikeste söötudega lahti harutama. Tasuks väravad 15, 17, 19, 21, 21 ja 24 minutil ning poolajaks seis 6:0. Seisult 3:0 hakkasime tegema ka vahetusi, et mänguaega anda ka neile, kes tavapäraselt niipalju pole mänguaega teeninud.

Poolajal tuletasime omale meelde, et mäng pole kunagi otsustatud ennem kui lõpuvile kõlab ning poisid lubasid keskenduda lõpuni. Samuti rääkisime üle pisivead, mis mängus tekkinud olid.
Teist poolaega alustas meil selline koosseis, kus väravas olid endiselt Arman, kuid kaitse eest kandsid hoolt Risto ja Arti. Keskväljal olid vastavalt Martin, Mikk ja Kregor ning tipus lammutas Danila. Treenerile pakkus enim rõõmu see, et poisid, kes tavaliselt palju mängida pole saanud, kandsid mängukoormat kenasti ning suutsid lüüa ka väravaid. Mängu lõppskoor jäi 12:3 ning hooaja teine võit oli tõsiasi. Selle võidu saatel läks ka 2005-2006 grupp pikale suvepuhkusele, kus taas kogunetakse alles augustis, et siis taas treeningutega jätkata 🙂

Ilusat suve!

Seotud uudised