Uudised Tüdrukud alustasid liigahooaega võidukalt

Tüdrukud alustasid liigahooaega võidukalt

Võidukad tüdrukud

Võidukad tüdrukud

Meie C vanuseklassi tüdrukud sõitsid avamängule Rakverre teadmises, et mängida tuleb ühe mängijaga vähemuses. Raskeid mänge, kus meil pole varumängijaid, saab sel hooajal ilmselt veel mõnigi olema, kuna võistkond on võrdlemisi õhuke. Aga parem mängida hooaeg ära väheste mängijatega kui olla üldse ilma mängukogemuseta.

Mängu algus oli meile keerukas – vastased olid küll kogenematumad kui meie, aga energilised ning ei lasknud meil söödumängu üles võtta. Raskeks tegi meie mängu ka see, et me pole veel senini saanud korralikul väljakul treeninguid läbi viia, mättalisel Lauritsaplatsil ei ole kerge tehniliselt mängida. Nii toimus rohkem mängus niisama palli ettepoole õhku peksmine, mitte rahulik söödumäng. Veerandtund oli mängus väravad löömata, kui nurgalöögi järel palli püüdnud Cristina andis pika palli kiirrünnakusse – Karoliine jooksis ainsa temaga alla jäänud kaitsja üle ning avas skoori meie kasuks. Teine värav järgnes avaväravale kiirelt – pall mängiti Karoliinele äärele, kelle tsenderduse lõi väravasse karistusalasse jooksnud Kristina-Margot.

2-0 eduseisus saime mängu enam kontrolli alla ja esimene paanika oli möödunud. Aga ei saanud endiselt rahule jääda vastate survestamisega. Samuti ka õnnestunud surve korral palli võitmise järel kiirrünnakusse üleminekuga. Kisume ise tempo alla ja see ei ole hea väravavõimaluste tekitamiseks. Hästi paistis silma avapoolajal keskpoolkaitses mänginud Aidi, kes jõudis igale poole appi ning rahustas mängu. Klaara suutis rünnakutel palli hoida ja seda jagada, paraku oli ta tihti vastaste taga peidus ja sai liiga vähe palli. Poolaja lõpu eel suutis Kristina-Margot oma väravate arvu kahekordistada ja poolajale läksime 3-0 eduseisus.

Vaheajal vahetasime väravavahti, Aidi läks väravasse ning tema koha platsil võttis üle Cristina. Teine poolaeg oli ilusam – oli söödumängu, aga vastaste värava ees olime kohmakad – 1-1 olukordi väravavahiga raiskasime mängu jooksul ligi 10. Samuti olid meil hädas kaitsemängijad Luisa ja Aleksandra oma pea kontrolli all hoidmisega – pallita mäng oli väga hea, aga palli saamisel jooksis mõtlemine pisut kokku ja lihtsa lahenduse asemel prooviti väga keerulisi leida. Ääred võinuks samuti end rohkem näidata, ja aidata nii kaitsjaid kui ründajaid, aga isegi kui liiguti appi, siis häälega teada ei antud oma olemasolust. Meie ääred – Kristiin ja Kristina-Margot olid palliga piisavalt head, aga pidanuks seda rohkem omama. Teisel poolajal lõi Karoliine veel 2 väravat ja vormistas sellega oma kübaratriki, enne kui suundus kolmanda mängijana selles mängus väravasse. Skooriga 5-0 mäng ka lõppes. Tulemus hea, mängus aga veel palju parandamisruumi. Aga eks mäng oleks ka täiskoosseisus parem välja näinud.

Koosseis: Aidi Gerde Tuisk, Cristina Kivisik, Karoliine Karu, Luisa Valgiste, Aleksandra Nyyssönen, Klaara Saar, Kristina-Margot Trepp, Kristiin Kirspuu

Seotud uudised