Uudised D1 poisid said Narvas karmi õppetunni

D1 poisid said Narvas karmi õppetunni

10.Mail sõitsid Kuusalu poisid ida-piirile, kus kohtuti kohaliku FC Narva-ga. Varajane mäng ja pikk sõit oli poiste jaoks kurnav, kuid ilus ilm tegi kõigil mängumeestel meele heaks. Pikast sõidust tingituna unustati veidi ära, kuhu minnakse ning avavile kõlades oli selge, et valmisolek mänguks puudub.
IMAG0772
Narva alustas enesekindlalt ja ei kulund palju aega, kui pall juba Kuusalu võrgus maandus. Füüsiliselt oldi tugevamad ning meie poistel oli tükk tegemist, et mängutempoga kohaneda. Ebapiisav markeerimine maksis karmilt kätte ning praktiliselt iga löögiüritus vastastel lõppes meie väravas.
Ka Kuusalul oli paar võimalust, kui teenisime ka paar nurgalööki Narva kiipri tõrjumise tulemusena. Poolajaks oli Narva saanud seitse silma ja meie olime nulli peal.
Teisel poolajal oli mäng veidi võitluslikum Kuusalu poistelt ning näidati, et suudedakse kohati vastu saada küll. Saime paar magusat võimalust skoorimiseks, kui Marten kindamehega silmitsi sai, aga palli üle värava põrutas. Samuti kombineerisid hästi Rauno ja Ats, kuid korraliku löögini me ei jõudnud. Kaugemalt sooritatud löögid noppis Narva puurivaht kindlalt. Kodumeeskond suutis paar väravat veel siiski lüüa, ning Kuusalu väravaarvet ei avanud.
Kohal olid: Joosep, Hugo, Aaron, Andreas, Olle Markus, Aleks-Gregor, Ruudi, Jaak, Marten, Rauno, Arthur, Ats, Miikael ja Karl-Jaco.

Seotud uudised