Uudised D1 poisid avasid Jõhvis väravaarve

D1 poisid avasid Jõhvis väravaarve

23.05 läksime külla Jõhvi FC Lokomotiivile, kellelt tuli vast võtta napp kaotus 1-2.

Alustasime motiveeritult ja isukalt ning omasime väga häid võimalusi skoori tegemiseks. Saime korduvalt läbi Jõhvi kaitseliinist läbi murtud, kuid vastaste kindamees hoidis skoori muutumata.
9. minutil suutisme aga koduvõistkonnale erilise maasika kinkida, kui oma karistusalas puhastasime palli nõrga puutega keskele. Jõhvi mängijal ei olnud muret pall alla nurka suunata ja omad juhtima viia. Kuusalu tuhin siiski ei raugenud ning saime oma tahtmise 15. minutil, kui Miikael otsajoone lähedalt palli värava ette lükkas. Karistusalasse oli tormanud Joosep ja Evert, kellest viimane lükkas palli tühja väravasse. Väravaautorile oli see ka debüütmäng Eesti Meistrivõistlustel. Võimalusi oli veelgi, kuid poolajaks jäi seis muutumata.

Teisele poolajale läksime vastu enesekindlana ning kõik poisid haistsid head tulemust, kui nüüd vaid realiseerimise korda saaks.. Suutsime kohe teravusi tekitada, kuid tundus et algav vihmasadu lülitas meid mängust välja ja kaotasime valvsuse. 36. minutil eksisime sööduga ning Jõhvi sai kena söödumänguga vabalt löögile ning viis kodumeeskonna eduseisu. Pitseri pani ka Aaroni vigastus, kes ei saanud mängu jätkata, kuna väänas hüppeliigese välja. Kuusalu poiste usku ei tõstnud enam ka karistuslöögid, mis väravast napilt mööda lendasid. Vahepeal hoidis meid mängus Rauno, kes väravasuul tegi supertõrjeid. Siiski lõpuvile kõlades oli seis 2-1 Jõhvi omadele ning mõru pill tuli Kuusalu poistel alla neelata. Poisid tegid hea mängu, kuid võidupunktidest ei jäänud palju puudu. Eelmine hooaeg võtsime nende vastu 6 palli välja ning ise ei suutnud ühtegi lüüa.
Poisid peale Kiviõli mängu
Möödunud vooru kodumängus mängisime Kiviõli FC Irbisega, kelle vastu võitlesime südilt. Poolaja kaotasime küll 0:3, kuid teisel poolajal ärkasime ise ning oli võimalusi skoorimiseks.
Mängu lõppedes tunnistasime siiski 5:0 vastaste paremust. Poisid tunnistasid,et ühe oma kindlatest võimalustest oleks pidanud ära kasutama, aga siiski oli mängupilt tunduvalt parem kui eelmine hooaeg, kui kaotasime 12 väravaga.

Seotud uudised