Uudised D1 poisid alustasid hooaega Ida-Virumaal

D1 poisid alustasid hooaega Ida-Virumaal

Vanem poistegrupp sõitis esimese mängu tarbeks Ahtmesse, kus ootas ees kohtumine Kohtla-Järve JK Järve võistkonnaga. Varahommikune(07:45) start oli küll ebamugav, kuid poisid suutsid ennast mänguajaks enamvähem üles häälestada. Kuusalu nimekiri ei olnud teab mis pikk, kuid 2/3 registreeritud mängijatest oli siiski kohal. Osaleme käesoleval D1/II liigas, mis on mõeldud 2003. aastal sündinud poistele. Meie nimekiri on EMV tarbeks järgmine: 2004. s. poisse on 10, 2003.a mängumehi on 7 ning üks poiss on ka 2002. aasta lõpus sündinud.
Esimene mäng

Mängu alguses oli meil hea võimalus juhtima minna, kui Rauno tegi viimasele kaitsjale survet ning sai palli vahelt, kuid enne lööki suutis väravavaht palli ära noppida. Vastased said oma esimese värava 6. minutil nurgalöögist, kui pall mängiti lühidalt lahti ning riputati kasti, kus üks järvekatest palli efektselt posti kõrvale suunas. Kuusalul oli ka hea võimalus skoorida, kuid Marteni läbimurdele kiiper kuidagi ette jõudis. 10.minutil kinksime vastastele ise ühe värava, kui väravavahi lahtilöögist pall keskel omaks saadi ning kaugelt suure kaarega tagasi virutati. Mida aeg edasi, seda enam tekkis meil võimalusi, kuid ründetsoonis ei suutnud me piisavalt kiiresti häid otsuseid vastu võtta. Korraks oli tunda ka penaltihõngu, kui Aleks Gregor hästi Kohtla-Järve kaitseliinist läbi puges, ning seejärel talle jalgadesse hakiti – kuid vilet ei kõlanud.
Teise poolaja algul eksisime palli lennu hindamisel, ning pall pööses audiviskest kaitseliini seljataha, kus koduvõistkonna ründaja selle posti kõrvale lõi. Sealt edasi ärkasid ka Kuusalu poisid kui korduvalt pandi proovile vastaste väravavaht, kuid kuidagi ei suudetud teda üle mängida. Suurt ohtu valmistasid meie nurgalöögid, kuid väravaesist segadust ei suutnud me ära kasutada. Korra oli pall ka peaaegu sisse minemas, kui Aaroni sooritus kahjuks posti põrkest mängu tagasi lendas. Värava saime küll löödud, kui Arthur tegi osavalt vastasele survet ning palli võites, löögi teele saatis. Pall maandus ka väravas, kuid kohtunik nägi eelnevalt Arthuri tehtus reegliterikkumist. Lõpuks oli tablool siis 3-0 koduvõistkonna kasuks.

Treeneri arvates hea võitluslik mäng kõigi kohaletulnud poiste poolt, kuid võimaluste realiseerimine jättis tulemuse sellisena, nagu ta lõpuvile kõlades oli. Poisid jäid rahule, kuid tunnistasid ka ise, et löömata jäänud väravatest on kõige rohkem kahju.
Osalesid: Joosep(vv), Rauno, Arthur, Olle, Marte, Jaak, Karl-Jaco, Hugo, Miikael, Aaron(C), Jarek ja Aleks-Gregor.

Seotud uudised