Uudised 2005-06 poiste grupp käis rahvusvahelist kogemust pakkunud Spring Cupil

2005-06 poiste grupp käis rahvusvahelist kogemust pakkunud Spring Cupil

Esmakordselt käisid meie 2005-2006 poisid nii kõrgetasemelisel ja pikal turniiril kui Flora Sping Cup.
Turniirile sai registreeritud Arti, Risto, Danila, Tener, Ian, Rikhard, Arman, Allen, Marten, Jesse, Kaarel, Mikk ja Ats. Turniir toimus reedest – pühapäevani ning mängiti 20+20min ja 6+1 mängijat süsteemis nr. 4 palliga.

Alagruppi kuulusid SK Augur, Kuressaare ja LePa (Soomest).
Esimesel turniiripäeval olid meie vastasteks Augur ja Kuressaare. Mõlemast mängust tuli võit vastavalt 4:1 ja 2:1. Mõlemas mängus suutsime tugevalt domineerida ja olukordi lüüa, palju võimalusi jätsime ise kasutamata. Päeva lõpuks oli selge, et turniiri üks tähtsamaid mänge tuleb järgneva päeva hommikul.
Laupäev oli hommikul esimene kohtumine siis Soome võistkonna LePa-ga. Suutsime poolaja 0:0 peale välja mängida kuid siis sai kahjuks meie poiste “power otsa” ning soomlased said suhteliselt kergetest olukordadest 3 vastuseta väravat. See mäng tõi selguse, et mängime 5-8 koha peale ning päeva teine kohutmine tõi meile vastaseks Nõmme Kalju, kes oli meile tuttav juba liigamängudest.
Mäng pakkus võimalusi mõlemale poolele kuid paremini sai oma olukordade lahendamisega hakkama Kalju. Ka sellest mängust pidime vastu võtma kaotuse – see tähendas, et turniiri viimasele päevale läksime mängima 7-8 koha peale.
Pühapäev läksime kohtume samuti liigamängudest tuttava MRJK võistkonnaga. Selles mängus oli selgelt näha, et poisid olid juba käega löönud ning füüsiliselt väsinud. Vastu tuli võtta kaotus ning leppida seekord 8 kohaga, mis oli ka meie tasemele vastav.

Turniir pakkus palju emotsioone kõigile- nii mängijatele, treenerile kui ka lapsevanematele. Treener jäi rahule üldjoontes nähtuga kuid nagu ka tulemusest näha siis arenguruumi on kõvasti. Sellelt turniirilt on hea edasi minna trennidega õue ja lihvida oma oskustes väikseid puuduseid juba peagi algavaks välihooajaks.

Seotud uudised