Uudised 2005-06 grupp tõi III koha karika FC Joker Tali Cupilt Kehras

2005-06 grupp tõi III koha karika FC Joker Tali Cupilt Kehras

Kuusalu Kalev osales 31. jaanuaril toimunud turniiril koosseisus: Marten Mänd, Mikk Kirsimaa, Joonas Amer, Ian Järve, Kaarel Priilinn, Allen Larin, Rikhard-Juhani Vatunen, Arman Cedrik Kivisik (väravas), Tener Markus ja Jesse Lauter ning vanematest poistest Andreas Idavain ja Ats Soosalu. Treener läks turniirile eesmärgiga koht esikolmikus ning mänguaja andmine kõigile ja võrdselt – moodustasime 3 nelikut, kes said võrdselt kõik 5min mängida. Väravas oli peamiselt Arman. Esimene nelik oli Meil Tener, Kaarel, Andres ja Ats. Teine nelik oli Mikk, Marten, Joonas ja Ian ning kolmas nelik Jesse, Andreas, Rikhard ja Allen.

Autor: FC Joker

Autor: FC Joker

Turniiri avamängus olime selgelt üle Flora poistest 8:0. Jala said valgeks paljud poisid ning oma väravat me praktiliselt ohustada ei lasknudki.
Päeva teisest kohtumises võitlesime Tallinna Levadia võistkonnaga. Jäime 0:1 kaotusseisu kui platsi 2/3-l tehti viga meie kaitsja vastu, kuid kohtunik jättis vea vilistamata. Õnneks suutsime kiirelt kosuda ja lõime peagi karistuslöögist 1 värava tagasi. Lõpuminutite eel kasutasime ka meile antud võimaluse ära ja võtsime teenitud võidu.
Kolmas kohtumine oli turniiri tulevase hõbedase võistkonna ehk Nõmme United 1-ga. Mäng oli põnev ja tasavägine ning suutsime enda tekitatud olukorrad realiseerida. Saime teenitud 3:0 võidu ja emotsioonid olid poistel laes.
Neljas kohtumine tõi poisid aga kiirelt maa peale kui Nõmme Kalju Laagri poistega tuli vastuvõtta päeva esimene kaotus. Jäime kaotusseisu ning vaatamata sellele, et panime peale kõva surve siis ei suutnud vastaste väravalukku lahti muukida. Seisuks 0:1 kaotus.
Viiendas kohtumises mängisime turniiri tulevase võitja Nõmme United 2-ga ja teadsime, et ei tohi kaotada – läksime peale taas keskendunult ja positiivsete mõtetega. Võimalusi jagus nii vastastele kui ka Meile kuid mängu lõpuvile kõlades oli seis ikkagi 0:0.
Päeva viimases matšis võõrustas meid turniiri korraldaja Raasiku Joker. Teadsime, et vajame ilmtingimata võitu nende üle, et mängida kõige kõrgema koha peale ning kaotus oleks selge lati alk minek. Mäng aga nii palju positiivset ei toonud kui ootasime – jäime kiirelt kaotusseisu ning kuigi lõime 5 min enne lõppu ühe värava tagasi, siis enamaks me suutelised polnud. Poiste pea ja keha oli väsinud ning kuigi väravaraamid ragisesid ja emotsioonid voolasid, siis see väravat ei toonud ning tabelisse kirjutati 1:1 viik.
Kokkuvõttes andis see kolmanda koha ja turniiri parima väravalööja auhinna Ats Soosalule. Lisaks veel ka teadmine, et võitjatega mängisime viiki ja teise koha meeskonnale tegime tuule alla 3:0. Eks teinekord pingutame ja keskendume enam ja võtame võidu ära.

Turniiritabel:

1. FC Nõmme United II 14p
2. FC Nõmme United I 13p
3. JK Kuusalu Kalev 11p
4. Nõmme Kalju FC Laagri 9p
5. FC Levadia Tallinn 7p
6. Raasiku FC Joker 5p
7. Tallinna FC Flora 0p

Seotud uudised