Uudised 2005-06 poisid tõid tagasi karika Tapa turniirilt

2005-06 poisid tõid tagasi karika Tapa turniirilt

21. veebruaril toimus esmakordselt Tapa Cup. Korraldajaks oli Paide Linnameeskonna Tapa “filiaal”.
Turniiril osalesid Paide Linnameeskond, Paidel LM Tapa I, Paide LM Tapa II, Rakvere Tarvas I, Rakvere Tarvas II, Sparta I, Sparta II ja meie ehk JK Kuusalu Kalev. Mängiti kahes alagrupis, Meie alagruppi kuulusid veel Tapa I, Sparta II ja Tarvas II.

Kuusalu Kalevi poisid Tapal

Kuusalu Kalevi poisid Tapal

Turniirile olime saabunud 10 mängijaga, kes said kõik võrdselt mänguaega. Esimese viisiku moodustasid Arman, Joonas, Mikk, Marten ja Ian, teise viisiku Allen, Kaarel, Tener, Jesse ja Rikhard. Turniiri algas kindla 2:0 võiduga Tarva poiste üle. Sama skooriga olime üle ka Tapa I võistkonnast. Viimases alagrupimängus, kus mängiti alagrupi esikoha peale, suutsime lüüa turniiri kiireima värava ehk umbes 10 sekundiga. Kiirelt tuli veel ka teine ja kolmas värav ning mäng oligi tehtud.
Poolfinaalis kohtusime Tarva I võistkonnaga. Suutsime kohati domineerida, kuid siis mingid hetked jäime taas ise vastaste surve alla. Ühel sellisel momendil lasime endale õnnetu 0:1 värava lüüa ning pingutasime, mis me pingutasime, enam viigini sealt ei jõudnudki.
Turniiri viimases ehk kolma koha mängus läksime kokku taas alagrupikaaslase Sparta II võistkonnaga. Ka sellel mängul domineerisime ja võtsime kindla võidu 2:0.

Kokkuvõttes võib igati rahule jääda, sest lasime lüüa kogu turniiri peale vaid ühe värava, samas kui ise olime väga resultatiivsed. Parima mängija auhinna sai Marten, kes oli ka turniiri parim väravalööja.

Seotud uudised