Uudised 2004. poisid jäid Raplas 6. kohale

2004. poisid jäid Raplas 6. kohale

IMAG06678.veebruaril sõitsime Raplasse osalema “RJK Saalikarikad” 2004.a turniiril. Moodustati kaks alagruppi, milles esimeses olid peale Kuusalu Kalevi veel Raplamaa JK Kollane, Tabasalu JK ning Läänemaa JK. Teises alagrupis mängisid Raplamaa JK Punane, FC Maardu, JK Väätsa Vald ja FC Flora.

Esimeses mängus kohtusime Läänemaa JK-ga, kelle vastu asusime juhtima Markuse löödud väravast. Vastased lõid meile küll ühe tagasi, kuid surve tulemusena panime nad eksima ning lõpuks veeretasid nad palli ise oma võrku. Hoidsime eduseisust kinni, kuid napilt enne lõpuvilet, suutis Läänemaa siiski viigistada 2-2.
Teises kohtumises olime vastamisi võõrustajate Kollase võistkonnaga. Asusime samuti juhtima Atsi sooritusest, kuid vastased viigistasid. Rauno tegi väravas mõned head tõrjed, millega meid mängus hoidis, ning lõpuks suutsime meeskondliku surve tulemusena Rapla omad eksima panna. Vastaste väravavaht hindas ühte meie poolt teele saadetud palli veidi valesti ning tema puutest see võrku ka maandus. Hoidsime eduseisust lõpuni kinni ning preemiaks 2-1 võit.
Viimases alagrupimängus mängisime tugeva Tabasalu võistkonnaga, kes meiega pisut hätta jäi. Poisid näitasid võitlustahet ning üks hetk olime viigis 1-1 peale Atsi sooritust. Paraku said vastased oma eduseisu tagasi, jälle mängu teises pooles. Survestasime küll korralikult, kuid Tabasalu hoidis hammastega oma võidust kinni ning tõmbas mängutempo maha. Leppisime 1-2 kaotusega.

Meie alagrupis liikus esimesena edasi Tabasalu, kes kogus 7punkti, Kuusalu ja Läänemaa jäid võrdselt 4 punkti peale ning Rapla Kollane teenis 1 punkti. Kuna meil oli Läänemaaga võrdselt punkte ja omavaheline mäng jäi viiki, siis vaadati väravatevahet: Kuusalul, 5-5, Läänemaal 6-6 – see tähendas seda, et Läänemaa paigutatakse teisele positsioonile ja meie pidime rahule jääma kolmandaga.
Teises alagrupis kindlat mängu näidanud FC Maardu oli teeninud vahepeal võidud numbritega 8-0 ja 6-1. Viimases kohtumises aga suudeti kaotada Väätsa Valla võistkonnale 0-1. Väätsa läks esimesena edasi(võidud 2-0,1-0,1-0) ning Maardu teisena(8-0,6-1, 0-1).
Kuusalu alagrupi õnnetu 3. koht tähendas, aga seda, et läksime vastamisi just Maarduga. Vahetasime olulises mängus väravavahti – Ardo seisis postide vahele ning Rauno sekkus mängu. Uus kiiper küll tegi paar uskumatut tõrjet, kuid lihtsamad pallid langesid paraku võrgus. Proovisime küll mängu tagasi tulla 0-2 seisult, kui tabasime paar korda latti, lööjateks Ats ja Arthur, kellest viimase löök oleks vast ka turniiri ilusaim olnud, kuid latt päästis Maardu omad. Aegamisi said Maardu omad 2 väravat juurde ning meie ramm lõppes. Tulemuseks 0-4 kaotus.

Edaspidi mängisime kohtadele 5.-8.
Rapla Punane võistkond meile siiski suurt vastupanu ei osutanud ning saime paari minutiga 3-0 eduseisu, kübaratriki autoriks Ats. Kaks väravat lõi veel Hugo ning üks õnnetu omavärav tegi seisuks meie kasuks 6-0. Lähedal oli ka Hugo kübaratrikk, kuid viimasel hetkel söötis ta palli Atsile, kes kahjuks mööda lõi raamidest.
5-6. Koht tuli selgitada Läänemaa võistkonna vastu, kellele ihusime veritasu alagrupi õnnetu viigipunkti eest. Kohe esimeset sekundist tegime osava lahtimängu ning Ats virutas palli poolelt väljakult ristnurka. Hoidsime võidust kinni, kui taaskord 2min enne lõpuvilet kasutasid vastased meie väravavahi ebaõnnestud väljalöögi ära ning tõid tabloole seisu 1-1. Poisid olid murtud ning ei tulnud enam dramaatilisest olukorrast välja. Mängu lõpuks oli selge, et võitija otsustakase penaltitega.
Ats loosis meile eesõiguse löömises ning lööma asus Marten, kelle soorituse Läänemaa kiiper väravakeskelt tõrjus. Vastased enda löökidega ei eksinud ning Ats skooris samuti. Ruudi löödud otsustava penalti tõrjus Läänemaa kindamees aga ära ning tõi omadele võidu.

Kuusalule kokkuvõtteks 6. koht, millega poisid ise rahule ei jäänud, kuid tunnistasid ka, et oma rumalad eksimused maksid seekord valusalt kätte. Eks järgmine kord tuleb vigade parandus teha! Esineliku moodustasid: Tabasalu, Väätsa, Maardu ja Flora.
Turniiril osales: Ats Soosalu, Ruudi Pirnpuu, Ardo Gerd Tuisk, Markus Lind, Andreas Idavain, Rauno Püü, Arthur Ruse, Olle Markus Kask, Marten Põlluvee, Hugo Arrak ja Jaak Priilinn.

Seotud uudised