Uudised 2003. poistele Raplast 8.koht

2003. poistele Raplast 8.koht

21.02 käisid Kuusalu poisid taaskord Raplas. Turniiril osalesid: Miikael, Joosep, Aaron, Karl-Jaco, Markus, Andreas ja Ats.
Ühes alagrupis olime Nõmme Kalju I, Tabasalu, Rapla JK Sinise ja FC Heliose võistkonnaga.
Rapla 2003. turniiril

Nõmme Kaljule kaotasime esimese mängu kindalt 0:3, kus vastased domineerisid ja meile praktiliselt võimalust ei antud.
Teises mängus läksime vastamisi Heliose tiimiga, kes oma esimese mängu kaotas 1:4. Tegutsesime enesekindlamalt, kuid väravat siiski ei suutnud vormistada. Vastased kasutasid meie lihtsad eksimused hästi ära, ning pidime leppima 0:2 kaotusega, samas omasime samuti häid skoorimisvõimalusi.
Mängus  Tabasaluga otsustasime võitlusega kaitsta ning tempot maas hoida. See õnnestus umbes 5 minutit, kuid siis rauges ramm ning meie poisid eksisid järjepidevalt söötudega. Liiga uljalt proovisime ka palli vahelt lõigata, mis tegi vastasele eriti hõlpsaks meid olukorrast väljamängida. Saime vahepeal raamidele pihta, kuid skoori see ei muutnud. Viimase kahe minutiga, lasime lüüa endale 3 väravat ning mäng lõppes seisul 0:5. Tabasalu saavutas turniiril lõpuks ka esikoha, kui ei teeninud ühtegi kaotust.

Alagrupi viimases mängus mängisime Rapla Sinise võistkonnaga.Poisid arvasid, et eelmise mängu suur saun oli justkui äratuseks. Paraku tekkis ebakõla lahtimängul ning meie väravavavaht ei olnud selliseks olukorraks ka valmis. Tulemuseks pallikaotus keskel ning esimestest sekunditeks olime jäänud kaotusseisu 0-1. Poisid võitlesid tublisti ning saime häid olukordi, tabasime posti ning vastaste kiiper tegi korduvalt osavaid liigutusi joonel.Lõpuks eksisime ise küljeaudist lahtimängul, kui pall maandus otse vastase jalal, kellele ei olnud probleemiks mänguvahend meie väravavahist mööda mängida.
Mängisime edasi vahegrupis, koos Heliose ning RJK Kollase tiimiga, kus võitja sai mängida 5.-6. koha peale.
RJK Kollase tiimi vastu saime oma mängu käima ning võitsime 3-0. Väravate autoriteks Ats, kes individuaalselt 2 väravat vormistas ning Miikael, kes osavalt nurgalöögist tulnud palli esimese puutega võrku lajatas. Paraku kaotasime õnnetult Heliosele alagrupimängus ning see tähendas seda, et tablise läks võidu kõrvale ka 0-2 kaotus.
RJK Kollase vastu suutis Helios siiski viimastel minutitel ühe värava ära lüüa ning vahegrupi võitja oli selge.

Kuusalu mängis 7.-8. koha peale ning meid ootas seal taaskord Nõmme Kalju I tiim. Võitlesime kannatlikult, aga tunnistasime vastaste 0:2 paremust ning lõppjärjestuses andis see meile eelviimase tabelirea.

Seotud uudised

Tule Kodumängule!Tule Kodumängule!

Mängude vaatamine ja külastamine on üks tähtis treeningprotsessi osa, eriti just noortegruppidel. Seepärast kuulutamegi välja mängu meie kõige aktiivsema fänni leidmiseks! Osalemine on väga lihtne, lihtsalt postita oma Facebooki või