Uudised Kuusalu Kalevi 2003.-2004. poisid pidasid maha sõprusmängud Tallinna Kaleviga

Kuusalu Kalevi 2003.-2004. poisid pidasid maha sõprusmängud Tallinna Kaleviga

IMG_1096

23. Novembril ja 7.detsembril peeti maha minimängud, kus positiivseid emotsioone jagus. Kuusalu poisid panid novembri turniiripäevale välja kolm võistkonda ja pealinna tiim kaks meeskonda. Päeva alustasid tugevamate mängumeeste tiimid ning esimene kohtumine lõppes napi võiduga Kuusalu kasuks. Järgmine mäng läks Tallinna tiimile ning üldjoontes kulgesid mängud kord külalismeeskonnale, kord Kuusalule. Löödi palju väravaid, ning loodi ohtralt võimalusi, samuti tegid silmapaistvat tööd nii Kuusalu kui ka Tallinna puurilukud.
Oma esimese võistluskogemuse vastastega väljaspool trenni said Olle, Aleks ja Jan.

7.detsembril tuli Tallinna Kalev külla teise grupiga. Seekord oli võistlustules kummaltki Kalevilt kaks tiimi. Kaalukauss kaldus üldkokkuvõttes külalisesindusele, kes kasutas ära rohkem väravavõimalusi. Kuusalu poisid näitasid võitluslikku mängu, kuid ei suutnud tekitatud olukordi kuidagi realiseerida.
Väravasuul sai proovitud erinevaid mängijaid, kes seda positsiooni tavapäraselt ei mängi. See aga ei tähendanud, et nad seal hakkama ei saanud. Üllatuslikult, suutis mõni poiss tugevamad sooritused silmapaistva robinsonaadiga tõrjuda, kuid mõni lihtsam pall maandus paraku võrgus. Eks tegijal juhtub!

Uue aasta algul on planeeritud mõned saaliturniirid väljaspool Kuusalut. Toimunud sõprusmängud andsid poistele veidi kogemust ja julgust nendeks valmistuda.

Seotud uudised

Kuusalu külade turniir 2017Kuusalu külade turniir 2017

Käesolevaga avame registreerimise selle aasta Kuusalu valla külade jalgpalliturniirile! Registreerumine: Turniirile registreerutakse turniirile registreerimise vormil. Lisaküsimustele saab vastuseid telefonil 5113963 või meilitsi info@kuusalukalev.eu Turniiri osalustasu võistkonna kohta on 25 eurot makstes kohapeal sularahas või 24