Uudised 2006-07 poisid võitsid oma esimese karika!

2006-07 poisid võitsid oma esimese karika!

6. detsembril osalesid nooremad poisid Saue Cupil.

Treener otsustas osaleda 2006-2007 vanusegrupis ning anda kogemust enam ka 2006. aastal sündinud poistele, sest nädal varasemal turniiril oli oma võimaluse saanud 2005 vanusegrupp. Eesmärk oli turniiril esikolmik, et süstida poistele veidi võidumaitset ja suuremat isu edaspidiseks jalgpallimängudes. Turniir oli Harju Jalgpallikooli poiste võistkondade vastu üle Harjumaa + lisaks siis Meie Kuusalust ja Pakri SK.

Turniir algas mänguga Jüri Juventus poiste vastu. Jäime kiirelt kaotusseisu 0:1 kui esimese rünnakuga värava lasime. Mõne minuti möödudes kosusime ja lõime oma kohustuslikud väravad ära. Mäng lõppes meie võiduga 5:2.
Järgmise vooru mängus kohtusime Laagri Lazio poistega. Katsetasime erinevaid kombinatsioone, kus väravas seisid vaheldumisi tavapäraselt ründajatena mängivad Marten ja Ian. See paraku edu ei toonud ning pinged ja ebakõla poiste vahel tekitasid olukorra, kus leidsime mängulõpus ennast kaotusseisust 2:4. Tegime kiirelt selgeks, mis ja miks valesti läks ning valmistusime alagrupi viimaseks mänguks.
Grupi viimane mäng viis meid kokku Keila City poistega, kes olid hetkel tabeliliidrid. Poisid olid keskendunud, pöörasid tähelepanu eelmises mängus tehtud vigadele ning kasutati oma võimalused resultatiivselt. Mäng lõppes meie võiduga 2:0.

Peale alagrupi mänge tekkis huvitav olukord, kus kolmel võistkonnal oli 6 punkti ja ühel 0 punkti. Seega kolm võistkonda oli võrdsete punktidega, omavahelistes mängudes tekkis “surnud ring”, kus kõik meeskonnad kaotasid ühele ja võitsid teist. Viimaks sai otsustavaks väravatevahe, kus loeti omavaheliste mängude väravatevahet – mitte üldist väravatevahet. See tõi meile nii palju häid uudiseid, et kui algselt tundus meie turniir piirduvat 5-8 koha peale mängimisega, siis nüüd saime poolfinaali, kus läksime teise alagruppi võitjaga kokku.

Poolfinaalis B alagrupivõitjaga näitasid poisid head minekut ja mänguisu. Võeti kindel seljavõit, mis oli vist skooriga 4:0.

Võidukas võistkond

Võidukas võistkond

Finaali vastaseks saime teise külalisvõistkonna ehk Pakri SK. Kui algselt näisid nad väga tehnilised, kiired ja osavad, siis tundus, et tuleb pingeline ja huvitav finaalmäng. Paraku selle pinge kustutas treener õige taktikaga, kus poisid suutsid kiirelt oma tugevuse maksma panna ja valitud taktika ellu viia. Lõime lisaks ka kiirelt 2 vastuseta väravat ning minutite edenedes veel lisaks paar tükki. Mäng lõppes 4:2 võiduga ja poiste esimene turniirivõit oli tõsiasi.

Turniiri parimaks mängijaks valiti Mikk, kes näitas head mängu nii kaitses kui rünnakul 🙂

Seotud uudised