Uudised E klassi tüdrukud käisid teisel meistrivõistluste turniiril

E klassi tüdrukud käisid teisel meistrivõistluste turniiril

Teine Eesti Meistrivõistluste turniir E klassi tüdrukutele toimus Viimsis, mille korraldas MRJK.

Esimeses kohtumises mängisime taas Tallinna Levadiaga, kena juunikuus suurelt võitsime. Seekord paraku nii hästi ei läinud. Meie olime kõhklevad, arad ja seisime paigal. Nurgalöökide ajal lasime end ära nügida ja nii jäime kiirelt 0-1 kaotusseisu. See tekitas veel enam paanikat, ja peagi kaotusseis suurenes jõudsalt. Poolajaks olime taga 0-4 ning me võinuks reeglite järgi ühe mängija juurde platsile panna, kuid treeneri soov oli lasta mängijail uue formatsiooniga edasi harjuda. Teine poolaeg oli juba võrdne, kuid ühe palli pidime siiski võrgust veel välja võtma.

Teises mängus kohtusime Viimsi enda võistkonnaga. See mäng oli juba oluliselt parem mängupildilt, kahjuks aga mitte võimaluste realiseerimiselt. Vastaste väravavaht jäi pidevalt palli teele ette, ja kui ka tema oli alistatud, siis ei suutnud me ka tühja palli väravasse lükata. Tehnika otsustavatel hetketel veab ikka alt. Viimsi läks lõpuks ise juhtima, kuid peatselt Viktoria lõi viigivärava. 1-1 pealt läksime poolajale, tagasi tulles jätkus sarnane mäng. Üks meie suuremaid puudusi oli, et vähesed mängijad usaldasid ennast piisavalt, et teha mängus petteid ja leida nii vaba ruumi vastaste ees. Aga tasapisi hakkas see välja tulema, eriti paistis sellega silma Emma. Mängu siiski kaotasime, väga rumala momendi pärast, kus vastaste audi ajal meil kaitsja oma mängija unustas ja hakkas vastaste värava poole tormama. Nii said Viimsi kiirelt vaba mängija kaudu 2-1 löödud. Proovisime küll hoolega viigiväravat lüüa, kuid endiselt oli vastaste väravavaht tasemel. Hoopis meie lasime teist korda juba turniiril lüüa nurgalöögi olukorras värava, kui Viimsi väravaesises saginas viimasel sekundil mänguseisuks 3-1 lõi.

Viimases mängus Pärnu JK vastu läksime taas rndavalt mängima, kuid mänguseis püsis pikalt 0-0. Lõpuks viis meid õigesse kohta spurtinud Mia Maria mängu juhtima. Vastastel oli ka häid võimalusi, kuid esialgu püsis meie kaitse murdmatuna. Hoopis meie saime 2-0 eduseisu, kui Annaliisa veeretas palli rahulikult väravavahist mööda. Pärast seda jäi kaitse vahel liiga lohakile ja vastased lõpuks kasutasid ühe oma võimaluse ära, ja vähendaid vahet. Tekkis jälle väike paanika, ja jäime surve alla. Peagi mängis meie kaitsja karistusalas põhjuseta käega ning põhjustas penalti. Seda aga Pärnu realiseerida ei suutnud, sest hea tõrjega päästis palli selles mängus taas väravas olnud Viktoria. See oli ka mängu murdepunktiuks, saime rahu tagasi ja peagi lõi Chea Emma heast eeltööst värava seisuks 3-1. Oli ka mõned väga head võimalused skoori veel kasvatada, aga mõnel mängijal tekib heas olukorras paanika ja ei suuda rahulikult väravavahist palli mööda saata – püüdes samas kiiresti ja tugevasti lüüa, tuleb tihti paanikaga koos halb löök. Pärnu lõi veel ühe tagasi, aga lõpetasime turniri siiski ühe võiduga: 3-2.

Vigu parandada meil oma mängus on veel palju, aga proovime juba järgmiseks nädalavahetuseks mõne suurema vea ära parandada. Head üllatused olid kaitses head mängu näidanud Kärt ja Elissa. Samuti meeldis see, et viimases mängus julgesid juba paljud mängijad kasutada petteid, mida trennis on õpitud.

Turniiril osalesid: Viktoria, Chea, Heliisa, Liisbel, Annabel, Elissa, Emma, Liselotte, Annaliisa, Mia Maria ja Kärt. Mängisime kahe viisikuga, kõik said kenasti võrdselt mängida ja said mäng-mängult paremini hakkama.

Seotud uudised