Uudised Kuusalu Kalev – JK Loo / Tiigrid

Kuusalu Kalev – JK Loo / Tiigrid

Vihmaste ilmade kõrvale esimene päikseline ilm tõi platsi äärde palju publikut kui Kuusalu poisid oma kevadringi viimases mängus võõrustasid Loo Tiigreid.

Algkooseisu kuulusid Allen, Joonas, Mikk, Marten, Rikhard, Tener ja Ian – vahetusse jäid Kaarel ja Risto.
Mäng algas Kuusalu poistele hästi kui juba 5-ndal minutil avas skoori Marten. Edasine mäng möödus Kuusalu poiste dikteerimisel, kuid kahjuks väravani ei jõutud. Vasturünnakutest suutsid hoopis kaks penaltit välja meelitada Loo poisid, seda siis 15-ndal ja 23-ndal minutil. Poolaeg seega 1:2 Tiigritele.

Võidukas võistkond

Võidukas võistkond

Poolajal võtsime rahulikult meie mängupildi ette ning saime aru, et oleme paremad ja peame lihtsalt ära ootama oma võimalused. Midagi keerulist seal olla ei saanud, sest vastastelt reaalseid rünnaku ülesehitusi seekord polnud.
Teine poolaeg algaski omaväravaga 27-ndal minutil Loo poiste poolt. Keskelt palli uuesti mängu pannes suutsime teha kõva pressingu vastastele ning juba 28-ndal minutil suutsime minna ka juhtima kui Ian palli kena löögiga võrku saatis. Ülejäänud poolaeg oli Kuusalu dikteerimisel taaskord – omad võimalused olid siiski ka Lool kuid väravani kumbki võistkond enam ei jõudnud ning mäng lõppeski Kalevi 3:2 võiduga.
Treener jäi rahule poiste tekitatud võimaluste ja söödumänguga, kuid suuremat tähelepanu peab pöörama olukordade lõpetamisele ja lõpplahenduse leidmisele. Suured tänud kõigile, kes kohale tulid ja 2014 hooaja esimese võidu välja võitlesid.
Peale pikemat suvepuhkust jätkame liigahooaega alles augustis. Rohkem pilte mängu kohta leiate siit!

Seotud uudised