Uudised E klassi tüdrukud said esimese suvise võistluskogemuse

E klassi tüdrukud said esimese suvise võistluskogemuse

Heatujuline võistkond

Heatujuline võistkond

Eile laupäeval oli esimene turniiripäev meie E vanuseklassi tüdrukutel. Turniiri korraldas FC Levadia Maarjamäel ja sai sellega tublilt hakkama. Lisaks korraldajatele olid meie vastasteks Martin Reimi Jalgpallikool ja Pärnu JK.

Avamängus kohtusime turniiri korraldajatega. Mängu algus oli võrdne, kuid tasapisi saime mänguohajd endi kätte. 8. minutil viis Chea meid ette ning see avavärav murdis vastaste eneseusu. Juba 15 minutilise poolaja lõpuks oli Anette oma kolme väravaga meid viinud 4-0 eduseisu. Anette väravad tulid kõik väga sarnaselt – kiire pall kaitseliini taha ja Anette jooksis kiirusega eest ära ja lõi kindlalt väravavahist mööda.

Teisel poolajal oli mäng meile raskem, kuna vastased said vastavalt reeglitele panna ühe lisamängija platsile suurema kaotusseisu tõttu. Nii said vastased surve meile peale panna – kahjuks me hakkasime liiga rapsima, kuigi võinuks rahulikke söötudega neist mööda mängida. Meie paraku proovisime pigem jõuga läbi vastase minna, selmet teha petet või otsida ääre poolt mängijat. Nii tuligi mängu lõpuks 2 korda pall enda võrgust välja võtta, kuid korralik 4-2 võit oli olemas.

Teises mängus kohtusime Viimsi võistkonnaga MRJK. Mängu alguses olime korralikult üle ja surusime vastased kaitsesse, aga paraku oli meil enesekindlus kadunud – ei suutnud kahel sirgel jalal sesivast vastasest palli mööda viia ja tagusime palle nende vastu. Ründajad oli vabades positsioonides vait ja ei nõudnud palli. Jah, võimalusi tekkis, aga ka nendes olukordades kasutasime tihti valesid lahendusi – näiteks tühja värava ees prooviti palli ühe “hokikepi” löögiga väravasse suunata, selmet peatada ja rahulikult sisse suunata. Mida pikemalt mäng kestis, seda julgemaks läksid ka südid Viimsi tüdrukud. Võimalusi neil küll väga palju ei tekkinud, kuid see-eest kasutasid nad ühe oma vähestest võimalustest kenasti ära ja läksid mängu juhtima. Seejärel saime isu tagasi värav lüüa ja viigistasime õige pea Liisbeli löögist. Pärast seda ründasime juba targemini ja isukamalt, tegime pressi pallile ja liikusime vabadesse tsoonidesse – aga hästi kaitses seisnud MRJK sai meilt kätte teenitud viigipunkti. 1-1

Viimases mängus kohtusime Pärnu JK võistkonnaga. Nüüd oli võistkond mänguks jälle paremini valmis, alustati isukamalt ja julgemalt. Söödukohti otsiti juba aktiivsemalt, vahel oli mõnd üksikut petet ka näha. Probleemsem oli veel palli omaksvõtt, eriti nende pallide puhul, mis olid antud ettepoole jooksu peale. Teine suur häda oli meil põrkavate pallide alla võtmine, aga õnneks vastased seda meie viga ära kasutada ei mõistnud. Oma väikse surve suutsime ka ära kasutada – 10. ja 11. minutil lõime järjest 2 väravat, autoriteks Chea ja Liisbel. Vahel said löökidele ka Pärnu tüdrukud ja päris ohtlikult, kuid Viktoria väravas oli tubli ja palle sisse enam ei lasknud. Nii saime sellestki mängust võidu, tulemusega 2-0.

Kokkuvõttes oli tore turniiri – kõik mängijad said võrdselt mänguaega ning kõik olid turniiri jooksul vähemalt korra jõudnud olukorda, kust värav lüüa. Mängisime head ründavat jalgpalli, aga vahel unustasime pressi ära. Peame oma söödumängu veel kõvasti arendama, et kaitsva võistkonna vastu hätta ei jääks.

Turniiril mängisid: Viktoria, Chea, Heliisa, Anette, Anna-Liisa, Annaliisa, Elissa, Liisbel, Annabel, Kärt, Mia, Liselotte ja Emma.

Seotud uudised